VIVA BLOG.

08 Jun 2022
Connectivity partner Dev Talks2022

VIVA Telecom – Connectivity partner la DevTalks2022

VIVA Telecom este connectivity partner la cea de-a 8-a ediție DevTalks România – cea mai amplă conferință expo pentru dezvoltatorii software și profesioniștii IT.

DevTalks revine pe 8-10 iunie 2022 într-un nou format, fizic și online, sub conceptul umbrelă AI & Innovation, Humanity Reimagined. În fiecare dintre cele trei zile ale conferinței, sunt așteptați peste 400 participanți la Globalworth Campus Hall din București. De asemenea, organizatorii estimează că se vor alătura peste 8000 de specialiști și în evenimentul virtual.

Și anul acesta, VIVA Telecom se implică activ în dezvoltarea pieței locale de tehnologie, motiv pentru care susține cea de-a 8-a ediție DevTalks România în calitate de Connectivity Partner, alături de alte 44 companii partenere.

Anul acesta, organizatorii vă vor surprinde cu cele 15 scene care vor acoperi domenii precum: Java, DevOps, Mobile, Future of Engineering, Web, QA & Testing, CodeClash, Women in Tech, BigData & Cloud, Security, DevLead, Product Management și altele. Pe scena principală vor fi dezbătute teme actuale din lumea tech: Metaverse, Crypto, Blockchain sau Decision Intelligence.

Prima zi de eveniment va fi deschisă de Michael Makar, Head of MassMutual Romania, urmând ca cea de-a doua zi să debuteze cu o introducere din partea lui Jawad Malik, Chief Information Officer – Barings. Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, audiența va putea lua parte la intervenții cu focus pe arii tehnice susținute de speakeri cu renume în industria IT.

Noi, VIVA Telecom suntem bucuroși ca după doi ani de interacțiune exclusive online, putem să sprijinim din nou comunitatea locală pentru organizarea unui astfel de eveniment. Astfel de evenimente rămân deosebit de importante pentru industria IT, cu atât mai cult cu cât acestea sunt organizate fizic, fapt ce creează un mediu favorabil de schimb de idei pentru specialiștii din industria IT.

Despre VIVA Telecom

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% romanesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, vrem să demonstrăm că performăm în cea mai dinamica industrie: IT&C

Cum facem asta?

Prin furnizarea de pachete integrate de soluții IT&C perfect adaptate industriei și afacerii dumneavoastră. Soluțiile VIVA Telecom, aflate la cel mai înal nivel de performanță, datorită providerilor cu care colaborăm, ne poziționează ca operator premium, la cele mai eficiente costuri.

VIVA Telecom se implică activ în dezvoltarea pieței locale de tehnologie, motiv pentru care susține cea de-a 8-a ediție DevTalks România în calitate de Connectivity Partner, alături de alte 44 companii partenere.Dev<>Talks</> se desfășoară între 8-10 iunie 2022 într-un nou format, fizic și online, sub conceptul umbrelă AI & Innovation, Humanity Reimagined. În fiecare dintre cele trei zile ale conferinței, sunt așteptați peste 400 participanți la Globalworth Campus Hall din București. De asemenea, organizatorii estimează că se vor alătura peste 8000 de specialiști și în evenimentul virtual.

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55