Compania VIVA Telecom deține certificare ISO pe standardele de calitate ISO 9001, ISO 14001 şi ISO / CEI 27001.

 

 • Certificarea ISO 9001 – Sistem de Management al Calităţii

  Standardul ISO 9001 : 2008 atribuit unei companii oferă clienţilor garanţia că societatea în cauză funcţionează în acord şi pe baza unui sistem de calitate recunoscut internaţional şi care este reprezentativ atât pentru calitatea produselor şi serviciilor, cât şi managementului organizaţiei respective. 


 • Cetificarea ISO 14001 – Sistem de Management de Mediu

  Un certificat ISO 14001 : 2004 demonstrează că Sistemul de Management de Mediu al firmei a fost testat şi găsit corespunzător din punct de vedere al standardelor de bună practică şi că organizaţia respectivă minimizează activ impactul asupra mediului prin procesele, produsele şi serviciile proprii. 


 • Certificarea ISO 27001 – Standard pentru Securitatea Informaţiei

  Informaţia este motorul funcţionării oricărui sistem. În mediul de afaceri competitiv din prezent, informaţia este “ameninţată” constant de diferite surse. De aceeea, există o nevoie generală a unei Politici de Securitate a Informaţiei pentru toate organizaţiile care să asigure confidenţialitate, integritate şi disponibilitate atât pentru organizaţii cât şi pentru informarea clienţilor.

  Un Sistem de Management al Securitatii Informatie (ISMS), ISO/IEC 27001:2005, reprezinta o abordare sistematica a managementului informatiei astfel incat aceasta sa fie in siguranta. Acest lucru implica angajatii, procesele si sistemele IT. 


 

Certificările în domeniul IT&C asigură un plus de credibilitate pentru soluţii rapide şi eficiente oferite clienţilor. Echipa Viva Telecom deţine certificări recunoscute internaţional în mai multe arii de expertiză pentru a furniza  servicii de consultanţă la cele mai înalte standarde de calitate.

 

 • Certificare CISCO

  Certificările Cisco recunosc competenţele IT în lucrul cu produsele Cisco Systems, lider mondial în reţele de telecomunicaţii.

  “Cisco Certified Network Associate” este fundamentul carierei de Administrator de Reţea, Administrator de Inter-reţea, Administrator de Sistem, Administrator de ISP, Specialist în Securitatea Informaţiei, Specialist Cisco etc. Certificare CCNA este recunoscuta si apreciata in intreaga lume si considerata “Industry Standard Certification”.

  Pe lângă certificarea CCNA clasică, există încă trei certificări CCNA, mai specializate, şi anume: CCNA Wireless (bazat pe reţele wireless), CCNA Security (bazat pe securitatea reţelelor) şi CCNA Voice (bazat pe reţele de voce).


 • Certificarea MICROSOFT

  Certificările Microsoft sunt organizate pe diverse domenii de activitate, existând mai multe niveluri  şi arii de certificare, fiecare cu diferite niveluri de complexitate.

  În funcţie de tehnologia Microsoft cu care se lucrează certificările atestă specializări pe domenii ca: helpdesk, dezvoltare software, baze de date, system engineer, Windows server, SQL server, Exchange server, Visual Studio, Windows Desktop, Microsoft Project.

  Un studiu independent evidenţiază că acele companii în care cel puţin 25% din personal deţine certificări Microsoft au înregistrat o creştere cu 15% a numărului de proiecte finalizate în timp şi cu încadrare în buget.


 • Certificarea LINUX/UNIX

  Certificările Linux atestă competenţele profesioniştilor din domeniul IT privind sistemul de operare Linux/Unix şi instrumentele sale asociate.

  Printre competenţele cele mai importante recunoscute de certificatele Linux se numără: realizarea sarcinilor de mentenanţă, instalarea şi configurarea unui sistem Linux, planificarea, implementarea, întreţinerea, securizarea şi depanarea de reţele (MS, Linux), inclusiv a unui server LAN (samba), Internet Gateway (firewall, proxy, mail, news), Internet Server (webserver, FTP server).


 • Certificare JUNIPER

  Certificare JUNIPER JNCIA „Juniper Network Certified Intenet Associate” este certificarea de bază pentru operarea cu echipamente de routare Juniper.