Certificări IT

Standardele ISO

Ce sunt standardele ISO?  ISO este prescurtarea pentru Organizația Internațională pentru Standardizare (International Organization for Standardization), organizație ce a fost înființată în Elveția în anul 1947. Ce scop are? De a dezvolta standarde comune internaționale pentru calitate, aplicabile într-o multitudine de domenii.

Certificare ISO 9001

Certificare ISO 9001:2008

Este atribuit unei companii oferă clienţilor garanţia că societatea în cauză funcţionează în acord şi pe baza unui sistem de calitate recunoscut internaţional şi care este reprezentativ atât pentru calitatea produselor şi serviciilor, cât şi managementului organizaţiei respective.

Certificare ISO 14001

Certificare ISO 14001:2004

Acest standard demonstrează că Sistemul de Management de Mediu al firmei a fost testat şi găsit corespunzător din punct de vedere al standardelor de bună practică şi că organizaţia respectivă minimizează activ impactul asupra mediului prin procesele, produsele şi serviciile proprii.

Certificare ISO 27001

Certificare ISO 27001

În mediul de afaceri competitiv, informaţia este “ameninţată” constant de diferite surse. De aceeea, există o nevoie generală a unui Standard pentru securitatea informației prin care se asigură confidenţialitate, integritate şi disponibilitate atât pentru organizaţii cât şi pentru informarea clienţilor.

Certificări IT&C

Certificările în domeniul IT&C asigură un plus de credibilitate pentru soluţii rapide şi eficiente oferite clienţilor. Echipa Viva Telecom deţine certificări recunoscute internaţional în mai multe arii de expertiză pentru a furniza servicii de consultanţă la cele mai înalte standarde de calitate.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi
Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55