Wi-Fi Business

Soluții profesionale de Wi-Fi pentru medii atipice implementate cu echipamente inovative, de ultimă generație de la cei mai buni producători din domeniu. Proiecte implementate cu succes depășind cele mai complicate provocări!

Wi-Fi business este o soluție concepută pentru medii wireless atipice, foarte aglomerate precum: evenimente majore, expoziții, săli de conferințe, birouri mari, depozite, spitale, școli, zone de așteptare, hoteluri sau restaurante.

Experiența în proiecte complexe ne determină să spunem că știm întotdeauna ceea ce este mai bine pentru WiFi-ul organizației tale. Pentru noi, ACUM totul pare simplu!

Ce vă oferim?

Consultanță și planificare pentru alegerea soluției optime, echipă certificată în tehnologiile celor mai renumiți vendori, protecție împotriva tuturor tipurilor de amenințări, rapoarte lunare de analiză a incidentelor informatice.

Folosim o soluție inovativă, bazată pe cele mai noi echipamente – Ruckus, ce asigură capacități mari de transfer indiferent de interferențele radio sau de numărul de useri conectați (datorită tehnologiilor proprietare: Beam Forming, CleanAir, Client Migration, HotSpot 2.0, Wi-Fi 6). Rețeaua VIVA Telecom permite integrarea de servicii WLAN: Active Directory, VPN, QOS VLAN, BYOD.

Wi-Fi Premium as a service

Sub formă de abonament lunar, fără costuri inițiale, de servisare, configurare sau administrare, îți oferim cea mai bună soluție Wi-Fi business, adaptată specificului afacerii tale.

Wi-Fi securizat

Dezvoltat peste o rețea securizată nativ, îți oferim o soluție Wi-Fi business extrem de sigură și fiabilă. În plus, echipamentele folosite îți permit să securizezi accesul în rețeaua companiei pe baza a diferite criterii suplimentare de securitate.

Proiectare/construcție rețea Wi-Fi

Apelează la o echipă experimentată și specializată în proiectarea de rețele Wi-Fi business pentru medii atipice, zgomotoase și aglomerate. Vei ști sigur că serviciul va funcționa impecabil, iar costurile vor fi optime.

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa serviciul Wi-Fi Business?

Avantaje client

Rețele sigure

Vizitatorii sediului tău se pot conecta în siguranță la Wi-Fi, fără să aibă acces la resursele și sistemele informatice rezervate angajaților.

Eficientizarea bugetului IT

Soluțiile cu care venim țin cont de ultimele noutăți ale domeniului, fiind în același timp optimizate din punctul de vedere al costurilor.

Experiență dobândită

Experiența inginerilor noștri certificați este acum la dispoziția ta. Aceștia se vor familiariza cu afacerea ta și vor avea capacitatea de a-ți oferi consultanță corectă și personalizată.

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55