Supraveghere video

Supraveghere video

Supravegherea video nu este doar despre protejarea bunurilor și a proprietății tale, ci este și despre monitorizarea productivității muncii și controlul operațiunilor interne.

Aici, la VIVA Telecom, înțelegem modul în care tehnologia poate întreține inovația, poate crește performanța echipei și susține dezvoltarea afacerii tale. Tocmai de aceea este timpul să-ți monitorizezi afacerea sau casa cu un sistem de supraveghere video inteligent.

Ce vă oferim?

O soluție completă de supraveghere video, care vă permite atât monitorizarea în timp real a evenimentelor și persoanelor, cât și înregistrarea și stocarea imaginilor captate. Veți putea monitoriza afacerea sau casa dumneavoastră în timp real, la orice oră, din orice locație, inclusiv de pe telefonul mobil, tabletă sau PC. Aceasta presupune un sistem inteligent format din camere performante și un echipament central de tip NVR (Network Video Recorder),/DVR(Digital Video Recorder/HVR(Hybrid Video Recorder). Sistemul propus înregistrează imagini full HD sau 4K și are posibilitatea de a stoca informațiile local și în cloud, astfel încât veți beneficia de un back-up al datelor, ce poate fi utilizat chiar dacă echipamentul central este înlocuit, furat sau deteriorat.

Supraveghere video pentru zone rezidențiale

Oferim pachet complet de supraveghere și monitorizare video pentru proprietăți private sau ansambluri rezidențiale. Folosim diferite modele de camere în funcție de spațiul monitorizat: camere analogice, camere IP sau camere cu funcția LPR (recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare).

Supraveghere video pentru birouri și spații comerciale

Interconectare cu un sistem de alarmă sau cu unul de control acces și pontaj electronic. În momentul în care funcția de detecție a mișcării simte mișcare declansează alarma, începând să înregistreze sau să capteze imagini și trimite instant alerte pe telefonul mobil. Soluția permite inclusiv salvarea datelor într-un cloud privat.

Supraveghere video pentru spații publice

Soluție personalizată monitorizărilor video pentru comunități cu suprafață mare (parcuri, străzi principale, zone publice de interes). Pe lângă camere de supraveghere video adaptate la spațiul monitorizat asigurăm inclusiv proiectarea, construcția și administrarea rețelei care deservește sistemul de supraveghere video.

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom
sau despre cum poți achiziționa serviciul de supraveghere video?

Avantaje client

Full HD și 4K

Redare high definition, calitate net superioară a imaginii;

Tehnologie avansată

Recunoașterea numărului de înmatriculare, recunoașterea feței, numărarea persoanelor, detecția mișcării, detecția temperaturii etc.;

Remote acces

Conectare de la distanță în mod securizat, de pe orice echipament;

Back-up în Cloud privat

Back-up automat al datelor pe dispozitive de stocare în Cloud-ul tău privat;

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55