Servicii de Internet și Comunicații Date

Servicii de Internet și Comunicații Date

Nu subestima calitatea capacității de transport a datelor! Ea este coloana vertebrală pentru aplicațiile tale de business!

O conexiune slabă la Internet scade productivitatea și afectează imaginea companiei tale. O întârziere în viteza de accesare a site-ului tău, în transmiterea unor mesaje către corespondenții tăi sau în utilizarea sistemului CRM din cadrul companiei tale, are un impact negativ asupra clienților tăi. Primești o soluție de top de peste 99,9% SLA, fără echipamente intermediare pe traseu, care pot provoca întreruperi sau congestii.

Ce vă oferim?

VIVA Telecom oferă Internet și comunicații de date premium, cu un nivel de SLA de peste 99,9%, capacități simetrice garantate și cei mai mici timpi de răspuns. Toate acestea datorită interconectărilor directe cu operatori de tip Tier 1 în cele mai importante noduri globale de Internet Exchange.

Internet premium

Lățimi de bandă simetrice cu capacități de la 100 Mbps până la multipli de 1 Gbps. Conectivitate și transfer date între birourile companiei tale: metropolitan, regional și internațional.

VPN

Conectivitate rapidă și scalabilă VPN any to any sau Full mesh VPN – între locațiile dispersate geografic ale companiei tale, VPN MPLS – servicii de comunicații de date între rețelele locale și alte sisteme computerizate folosite de companie.

Leased line

Serviciul Leased Line îți pune la dispoziție un canal securizat pentru transferul de date sau comunicații de voce. Acesta rulează pe circuitele digitale tradiționale ce deservesc comunicarea punct-la-punct sau punct la multi-punct.

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa serviciul VIVA Internet și Comunicații date?

Avantaje client

Adresă IP statică

Solutiile xDSL și PPPoE implică alocarea dinamică a unei adrese IP. Astfel, IP-ul tău se schimbă foarte des. Dacă adresa IP-ul se modifică, orice aplicație instalată pe serverul tău, site-ul tău, și prin urmare, e-mailul tău de companie devin inaccesibile. Serviciile VIVA Telecom presupun alocarea de adrese IP statice, precum și standard.

Monitorizare proactivă 24/7

Cu VIVA Telecom, beneficiezi de o soluție administrată complet. Inginerii noștri din departamentul tehnic sunt proactivi, oferă monitorizare în timp real și suport rapid 24/7.

Infrastructură dedicată

Serviciile noastre sunt dezvoltate peste o infrastructură dedicată punct-la-punct (de tip Layer 1 sau Layer 2), dotată cu echipamente premium, monitorizate proactiv. Acest lucru ne permite să iți oferim o lățime de bandă garantată, simetrică, timpi de răspuns controlați și incidente minime în rețea.

SLA&QOS

Îți prioritizezi aplicațiile cheie, traficul de date, accesul utilizatorilor și beneficiezi de un nivel ridicat de performanță. Primesti o soluție de top cu mai mult de 99.9% SLA (Service Level Agreement), fără echipamente pe traseu, care pot provoca întreruperi sau congestii.

Interconectivitate

Interconectări directe cu operatorii de tip Tier 1 în cele mai importante noduri de Internet Exchange. Acest lucru ne permite să avem cele mai scurte și rapide rute și să oferim servicii de transport de date oriunde în lume.

Tehnologie de înaltă calitate

Echipamente și tehnologie de ultimă generație – Cisco, HP, Ruckus, Fortinet, VmWare, Veeam. Managementul rețelei este făcut de ingineri IT certificați la nivel expert în administrarea și configurarea acestor echipamente.

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi, iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55