Servicii integrate IT&C
MEDICAL

Servicii integrate IT&C
MEDICAL

Completăm nevoia de dezvoltare a serviciilor de sănătate având în vedere că echipamentele medicale devin tot mai performante, iar relația cu pacientul tot mai interactivă.

Avem expertiza necesară pentru a integra cu succes serviciile IT&C adaptate domeniului medical precum: Internet & Conectivitate, Wi-Fi, Digital Signage, Control Acces, Supraveghere video, Telemedicină, Centrale Telefonice sau Call Center.

Ce am personalizat?

Cu pachetul VIVA Telecom adaptat domeniului Medical poți gestiona mult mai eficient provocările tehnologice ale momentului.

Internet și conectivitate medical

Internet & Conectivitate

O conexiune slabă la internet scade productivitatea și afectează sistemul de programări din domeniul medical. O întârziere în viteza de accesare a site-ului tău, în transmiterea unor mesaje către corespondenții tăi sau în utilizarea sistemului CRM din cadrul clinicii sau spitalului pe care îl manageriezi are un impact negativ asupra clienților tăi. Îți oferim o soluție de top cu 99,9% SLA.

Serviciile noastre sunt dezvoltate peste o infrastructura dedicată punct-la-punct (de tip Layer 1 sau Layer 2), dotată cu echipamente de monitorizare proactivă. Acest lucru ne permite să iți oferim un serviciu cu:

disponibilitate serviciu de peste 99,9%
lățime de bandă minim garantată și simetrică
jitter și timpi de răspuns controlați
management performat de gestiune al incidentelor

Wi-Fi Business

VIVA Telecom îți oferă o soluție performantă de Wi-Fi, proiectată și testată special pentru industria medicală. Această soluție a fost concepută pentru medii wireless foarte aglomerate cum ar fi: săli de așteptare, cabinete mari, spitale etc.

Echipamente premium de Wi-Fi
PERSONAL CERTIFICAT ȘI SPECIALIZAT
SISTEME DE SECURITATE AVANSATE
Wi-Fi Business pentru medical
Servicii de Private cloud

Private Cloud & Disaster Recovery

VIVA Telecom oferă cel mai înalt nivel de conectivitate și securitate pentru soluțiile de Data Center, oferindu-ți posibilitatea de a crește siguranța și disponibilitatea serviciilor tale. Datele tale pot fi criptate și stocate în Data Centere de tip Tier 3+. Soluțiile noastre garantează, prin tehnologii de top, securitatea fizică a echipamentelor, securitatea rețelei, a datelor și siguranța utilizatorilor.

Spațiu de colocare în Data Centere Tier 3+
Server dedicat/server virtual
Sisteme automatizate de back-up
Soluții integrate de disaster recovery

Digital Signage

VIVA Digital Signage îți permite să comunici instant orice tip de conținut, într-un mod eficient, de la distanță și în timp real, fiind cel mai eficient mod de comunicare prin intermediul unor rețele de display-uri și ecrane digitale. Amplasarea acestor ecrane în locații cu target specific, vă oferă un canal excelent pentru ca orice mesaj să ajungă la destinatar, exact în locul în care are cel mai mare impact.

Fie că este vorba de display-uri profesionale, puncte de informare sau totem-uri interactive puteți îmbunătăți considerabil experiența pacienților și puteți reduce timpii de așteptare percepuți.

Ecrane de bun venit
Afișaj de perete
Totem interactiv
Videowall
Servicii IT&C pentru domeniul medical

Mentenanță IT

Horeca mentenanță IT

Mentenanță IT

Beneficiază de suportul IT de care afacerea ta are nevoie. Problemele tale sunt rezolvate în cel mai scurt timp. Atât de la distanță, cât și prin intervențiile on-site, vom acționa rapid și vom rezolva orice probleme chiar înainte ca acestea să provoace întreruperi ale activității tale. Specialiștii noștri dedicați 24/7 se vor familiariza cu afacerea ta și vor avea capacitatea de a-ți oferi consultanță corectă și personalizată.

Administrare rețea internă
Administrare servere
Administrare infrastructură IT
Virtual NOC
Licențe software

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55