Termeni și condiții

 

Utilizarea acestui site implică acceptul necondiţionat al termenilor şi condiţiilor prezentate în această pagină. Serviciile furnizate prin intermediul acestei pagini web se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, care au acordul părinţilor pentru accesarea paginii. Site-ul www.vivatelecom.ro este administrat exclusiv şi în totalitate de către compania Viva Telecom. Pentru utilizarea site-ului este necesar să citiţi, dar şi să acceptaţi toţi termenii menţionaţi şi toate condiţiile enumerate. Vizitarea în continuare a site-ului presupune că sunteţi de acord cu aceste condiţii şi termeni.

 

Întregul conţinut al acestui site (texte, imagini, grafică, grafică web, logo-uri, programe, scripturi ori baze de date) este proprietatea exclusivă a Viva Telecom şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea oricăror materiale enumerate mai sus fără obţinerea unui acord prealabil de la deţinătorii de drept se pedepseşte conform legilor în vigoare. Informaţiile şi materialele sunt publicate pe site numai în scop informativ şi nu reprezintă o ofertă fermă de a contracta, iar acest lucru nu reprezintă pentru Viva Telecom nicio obligaţie contractuală.

 

Viva Telecom îşi rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga sau a retrage în parte sau în întregime aceste Conditii şi Termeni.
Viva Telecom nu este răspunzătoare pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunităţi de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de către Utilizator sau de către tertii cu care Utilizatorul se află în orice raporturi juridice, ca urmare a nefuncţionării sau a funcţionării necorespunzătoare a paginii web sau a site-urilor aflate în legatură cu aceasta. Totodată, Viva Telecom nu poate fi raspunzătoare pentru orice acţiune desfăşurată de către utilizatori în baza informaţiilor publicate pe site.

 

Utilizatorii www.vivatelecom.ro, care solicită achiziţionarea serviciilor şi produselor Viva Telecom publicate pe site trebuie să se prezinte în punctele de prezenta Viva Telecom în vederea informării complete asupra disponibilităţii serviciilor şi produselor, a ofertelor comerciale în vigoare sau a condiţiilor contractuale, inclusiv asupra tarifelor.
În cazul în care nu acceptaţi Termenii şi Condiţiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizaţi acest site.