Servicii
Evenimente și conferințe

Servicii
Evenimente și Conferințe

Organizarea evenimentelor grandioase și a conferințelor presupune o infrastructură performantă – întotdeauna disponibilă, rapidă și fiabilă.

Pentru industria evenimentelor grandioase sau pentru organizarea de conferințe, VIVA Telecom oferă servicii integrate IT&C, servicii de comunicații unificate (Internet dedicat, Control Acces), rețelistică (LAN – Local Area Networks, Rețele pe fibră optică, WLAN – Rețele wireless), Wi-Fi pentru medii atipice, Digital Signage, atât în spații dedicate acestor evenimente cât și în locații atipice, mai greu accesibile.

Ce am personalizat?

Internet și Conectivitate

Pentru evenimente și conferințe, conexiunea la Internet este critică. Live streming-urile sau videoconferințele sunt solicitări frecvente. Fără o conexiune performantă, cu respectarea strictă a parametrilor tehnici, evenimentul tău poate fi compromis. Îți oferim o soluție de top cu 99,99% SLA.

Serviciile noastre sunt dezvoltate peste o infrastructură dedicată punct-la-punct (de tip Layer 1 sau Layer 2), dotată cu echipamente de monitorizare proactivă.

DISPONIBILITATE SERVICIU DE PESTE 99,9%
LĂȚIME DE BANDĂ MINIM GARANTATĂ ȘI SIMETRICĂ
PROTECȚIE DDOS (DISTRIBUTED DENIAL OF SERVICE)
MANAGEMENT PERFORMAT DE GESTIUNE AL INCIDENTELOR
Internet si conectivitate
Servicii integrate pentru evenimente si conferinte

Rețelistică

Servicii evenimente și conferințe

Dacă vorbim de organizarea evenimentelor de avengură sau de conferințe, este deosebit de importantă asigurarea unor servicii de rețelistică profesionale, dimensionate corect și cu un nivel de securitate avansat.

WLAN (Rețele wireless)
Rețele pe fibră optică

Wi-Fi pentru medii atipice

VIVA Telecom îți oferă servicii integrate pentru evenimente și conferințe. O soluție performantă de Wi-Fi, proiectată și testată special pentru locații atipice – stadioane, săli polivalente, spații cu suprafețe deschise mari.

ECHIPAMENTE PREMIUM DE WI-FI
PREMIUM WI-FI și Wi-Fi personalizat la medii aglomerate și congestionate
PERSONAL CERTIFICAT ȘI SPECIALIZAT
SISTEME DE SECURITATE AVANSATE
SERVICII INTEGRATE PENTRU EVENIMENTE SI CONFERINTE
Servicii evenimente si conferinte

Digital Signage

Servicii evenimente și conferințe

VIVA Digital Signage îți permite să comunici instant orice tip de conținut, într-un mod eficient, de la distanță și în timp real, fiind cel mai eficient mod de comunicare prin intermediul unor rețele de display-uri și ecrane digitale.

Fie că este vorba de videowall-uri, ecrane profesionale de bun venit sau afișaj de perete, puteți îmbunătăți considerabil experiența întregului eveniment.

Videowall
Ecrane de bun venit
AFIȘAJ DE PERETE

Parteneri pentru evenimente precum:

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55