Servicii de control acces

Servicii de control acces

Soluțiile de control acces VIVA Telecom dețin cel mai bun algoritm de recunoaștere prin multiple opțiuni de autentificare: cartelă, amprentă, recunoaștere facială sau de iris.

Concepute să rezolve problemele sistemelor convenționale de control acces pe baza de carduri și parole, soluțiile Viva Telecom oferă funcții de control acces la un nivel înalt, cu o flexibilitate și securitate mult mai mare.

Ce vă oferim?

O soluție completă de control acces, sigură și eficientă, datorită restricționării accesului persoanelor sau autovehiculelor în amplasament. Funcțiile acesteia, oferă administrației un control riguros al acces-ului în zonele de importanță, cu evidențierea activității prin rapoarte detaliate. Veți putea monitoriza afacerea sau casa dumneavoastră în timp real, la orice oră, din orice locație, inclusiv de pe telefonul mobil, tabletă sau PC.

Autentificare multiplă

Controlere de acces cu cititoare de proximitate, biometrice, cartele optice, cartele magnetice, tag-uri, cod pin, software control acces – permite managementul și administrarea utilizatorilor;

Yale electromagnetice

Yale electromagnetice/electromagneți – blochează ușile și căile de acces, amortizoare pentru închiderea automată a ușilor;

Turnicheți

Ideali pentru căile de acces cu flux mare de personal, majoritatea fiind bidirecționali, permit folosirea atât la intrare cât și la ieșire. Porți rotative și bariere auto;

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa serviciul VIVA Control Acces?

Avantaje client

Control total

Posibilitatea să permiți sau să restricționezi accesul în diferite zone ale companiei în funcţie de dată, oră, perioadă de concedii etc.

Sistem integrat

Sistemele de control acces pot funcționa independent sau interconectate cu sistemele de alarmă sau supraveghere video, realizând un sistem integrat de securitate al clădirii.

Suport 24/7

24/7 suntem pregătiți să răspundem solicitărilor dumneavoastră. Vă acordăm tot suportul de consultanță, proiectare, instalare, mentenanță și monitorizare proactivă.

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliul nostru.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55