Servicii IT Manager

Servicii de IT Manager

Concentrează-te pe activitatea de bază și lasă în seama noastră administrarea sistemului informatic din companie!

Înțelegem modul în care tehnologia poate întreține inovația, poate crește performanța echipei și susține dezvoltarea afacerii tale. Externalizarea nu mai este doar o chestiune de micșorare a costurilor și de eficacitate. Devotamentul partenerului tău, transparența acestuia și adevărata înțelegere a business-ului tău îl diferențiază de ceilalți provideri de servicii de mentenanță IT.

IT manager - Ce vă oferim?

Serviciile de IT Manager acoperă întreaga gamă de nevoi: de la suport helpdesk pentru utilizatorul final și până la configurarea, administrarea și întreținerea rețelei.

Administrare rețea internă

Asigurăm monitorizarea și administrarea centralizată a tuturor sistemelor IT dintr-o organizație, cu scopul de a asigura 100% funcționalitatea sistemului și a anticipa eventuale disfuncțonalități.

Administrare servere

Asigurăm design, implementare și suport IT adaptat profilului tău de business. Serverele fizice sau virtuale pe care rulează aplicațiile tale vor fi permanent funcționale. Datele tale vor fi protejate, securizate și disponibile oricând.

Virtual NOC (Network Operation Center)

Monitorizăm proactiv rețeaua ta CORE și intervenim până la nivelul agreat pentru remedierea incidentelor. Alocăm personal specializat, dedicat și respectăm întotdeauna timpii de intervenție stabiliți.

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa serviciul VIVA IT MANAGER?

IT Manager - Avantaje client

Beneficiază de suportul unui IT Manager de care afacerea ta are nevoie

Oferim servicii de calitate la un cost mai mic decât ai plăti în mod normal pentru dezvoltare internă sau pentru serviciile altui furnizor.

Problemele tale sunt rezolvate în cel mai scurt timp

Atât de la distanță, cât și prin intervențiile on-site, vom acționa rapid și vom rezolva orice probleme fără ca acestea să provoace întreruperi ale activității tale.

Specialiști dedicați 24/7

Experiența inginerilor noștri certificați este acum la dispoziția ta. Aceștia se vor familiariza cu afacerea ta și vor avea capacitatea de a-ți oferi consultanță corectă și personalizată.

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55