Servicii IT Security

Servicii IT Security

Securitatea datelor este crucială pentru afacerea ta. VIVA Telecom îți oferă  sisteme și soluții de protecție împotriva amenințărilor cibernetice, asigurând securitatea la nivelul întregii infrastructuri de rețea.

Soluții flexibile și simple de IT Security, care pot fi personalizate pentru a satisface pe deplin nevoile de securitate ale oricărei organizații. Aceste soluții au la bază platforme de încredere ale vendorilor renumiți la nivel mondial (Cisco, Fortinet, Barracuda, VmWare, Veeam) şi sunt proiectate de către experții noștri certificați în securitate.

Ce vă oferim?

Soluții integrate de protecție – IT Security, împotriva amenințărilor cibernetice, asigurând securitatea la nivelul întregii infrastructuri IT, precum și soluții personalizate bazate pe platforme de încredere ale vendorilor renumiți la nivel mondial.

Antivirus

Menține securitatea stațiilor de lucru, serverelor și dispozitivelor mobile din companie cu soluțiile celor mai recunoscuți producători de Antivirus.

Antispam

Blochează mail-urile inutile și nesolicitate de tip spam. Acestea vor fi filtrate și înlăturate chiar înainte să intre în inbox-ul tău.

Web Filtering&Certificate SSL

Navighează în siguranță și protejează informațiile personale ale clienților tăi.

Firewall

Oprește atacurile interne și externe asupra rețelei tale și nu permite accesul neautorizat. 

Protecție DDoS

Nu permite ca afacerea ta să fie întreruptă. Blocăm cele mai mari și mai complexe atacuri de tip DDoS.

Suport dedicat 24/7

În funcție de cerințele tale, poți contacta 24/7 tehnicieni IT specializați.

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa serviciul VIVA IT Security?

Avantaje client

Tehnologie modernă și personal calificat

Ai acces la cunoștințele IT ale inginerilor noștri certificați în cele mai noi tehnologii de securitate – Cisco, Fortinet, Baracuda.

Continuitatea afacerii

Continuitatea afacerii tale este și preocuparea noastră. Cu VIVA Telecom, aplicațiile tale IT funcționează 365 zile/an, 7 zile/7.

Integritatea și securitatea datelor

Pentru noi, siguranța datelor tale este critică. Sistemele de securitate, virtualizare și back-up oferite de VIVA Telecom, îți garantează accesul, integritatea și siguranța datelor 24/7.

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi, iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55