Compania ta are nevoie de acces la Internet și Comunicații de Date și Voce prin soluții sigure și eficiente?

Bunul mers al afacerii tale este scopul nostru declarat! De aceea, cu pachetul de conectivitate VIVA Connect, îi vei putea oferi business-ului tău startul pe care îl merită. Viteze mari de Internet, apeluri telefonice, teleconferințe sau videoconferințe fără întreruperi și siguranța bazelor de date, sunt doar câteva dintre beneficiile acestui pachet.

  • VIVA Connect vă oferă pachet complet de Date, Hosting, Telefonie fixă și IT Security special creat pentru afacerea ta
Viteze mari de internet
Hosting personalizat
Nivel ridicat de securitate IT

Servicii de conectivitate - VIVA Connect

Servicii de conectivitate care anticipează nevoile de business ale companiei tale. Alegând serviciile incluse în pachetul VIVA Connect îi vei putea oferi afacerii tale startul pe care îl merită prin rețele rapide, sigure, flexibile.

Internet & Comunicații Date

Rețeaua VIVA Telecom este riguros proiectată astfel încât să suporte viteze mari în Internet, capacități de transport dedicate către orice destinație.

Mai mult

Hosting

Servicii variate de hosting, de la mașini virtuale, mașini dedicate până la găzduirea fizică a propriilor echipamente în Data Centere Tier 3 din România și Europa.

Mai mult

IT Security

Sisteme și soluții de protecție împotriva amenințărilor cibernetice, asigurând securitatea la nivelul întregii infrastructuri de rețea.

Mai mult

Telefonie fixă

Telefonie fixă care anticipează nevoile de business ale companiei tale – acces la un sistem de comunicații performant

Mai mult

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa pachetul de conectivitate - VIVA Connect?

De ce VIVA TELECOM

Fiecare dintre serviciile VIVA Telecom îți aduce beneficii specifice, datorate tehnologiilor folosite și a experienței  noastre

Ne adresăm companiilor care doresc un sistem integrat de comunicații ce asigură fiabilitate, mobilitate, ușurință în utilizare și scalabilitate.

Nu subestima calitatea capacității de transport a datelor. Ea este coloana vertebrală pentru aplicațiile tale de business!

Rețeaua VIVA Telecom este riguros proiectată astfel încât să suporte viteze mari în Internet, capacități de transport dedicate, zero pierderi de pachete și timpi minimi de răspuns către orice destinație.

Avantaje

Suport specializat 24/7

24/7 pregătiți să răspundem prompt solicitărilor dumneavoastră. Vă acordăm consultanță, proiectare, instalare, mentenanță și monitorizare proactivă.

Calitate premium

Rețeaua VIVA Telecom este riguros proiectată astfel încât să suporte viteze mari în Internet, capacități de transport dedicate, zero pierderi de pachete și timpi minimi de răspuns către orice destinație.

Național și internațional

VIVA Telecom a dezvoltat o platformă de comunicații interconectată cu toţi operatorii regionali, asigurând rute premium pentru destinații locale sau internaționale;

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi
Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55