Digital Signage

Digital Signage

VIVA Digital Signage îți permite să comunici instant orice tip de conținut, într-un mod eficient, de la distanță și în timp real

Digital Signage este cel mai eficient mod de comunicare prin intermediul unor rețele de display-uri profesionale și totem-uri digitale. Implementarea acestor acestor soluții vă oferă o modalitate excelentă pentru ca orice mesaj să ajungă la destinatar, exact în locul în care are cel mai mare impact.

Ce vă oferim

Vă oferim o soluție completă de digitalizare, adaptată fiecarei industrii – medical, educațional, retail, HoReCa, care vă permite să comunicați instant orice tip de conținut, într-un mod eficient, de la distanță și în timp real.

Display profesional individual și
display-uri videowall

Folosim ecrane profesionale – Samsung, LG, cu indicatori performanți de luminozitate, durată de funcționare, unghi de vizibilitate, reflexie. Soluțiile se personalizează în funcție de modalitatea și mediul în care se face afișajul. Puteți opta pentru: afișaj de interior sau vitrină, videowall, display-uri de raft/insulă/case de marcat.

Panouri LED transparent/semitransparent

Vitrina sau fațada clădirii tale poate fi spațiul tău de comunicare. Îmbunătățește considerabil experiența oaspeților tăi folosind cea mai nouă, modernă și ușor de implementat tehnologie: Transparent LED Display.

Totem-uri digitale

În interior sau în exterior, cu touch sau fără, totem-urile digitale sunt cele mai întâlnite instrumente de informare, comunicare sau comenzi electronice. Totem-urile digitale oferite de noi îți eficientizează procesele și îți aduc plus valoare afacerii tale.

Table/Ecrane interactive

Tablele interactive aduc dinamism și un nivel de interactivitate mult mai mare prezentărilor sau cursurilor pe care le susțineți. Acestea dispun de un sistem profesional de tip touch, special conceput pentru mediul educațional sau de business. Cu un conținut adaptat mediului educațional sistemele integrate de tablă interactivă, tabletă și videoproiector sunt soluțiile viitorului în educație.

Video proiectoare

De la prezentări de business la proiecții cinematografice, videoproiectoarele sunt utilizate pentru o gamă variată de industrii, datorită versatilității acestora. Acestea înlocuiesc orice nevoie de a reda orice fișier video fără a avea nevoie de un ecran – videoproiectoare LED, videoproiectoare 4K.

Etichete electronice

Eliminând consumul de timp și materiale vei avea întotdeauna informația actualizată. Integrate cu aplicațiile interne, prin intemediul rețelei Wi-Fi, cu etichetele electronice informația va fi corect afișată permanent.

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa serviciul DIGITAL SIGNAGE?

Avantaje client

Aplicație robustă

Știm în permanență statusul rețelei tale atât din punct de vedere echipamente cât și conținut. Acum poți gestiona și integra cu aplicațiile interne, mii de ecrane în sute de locații distribuite geografic, oriunde în lume.

Sistem integrat

Sistem integrat în layout-ul locației, la cheie, la cele mai reduse costuri.

Raportări în timp real

Posibilitatea de a vedea în timp real un preview al proiectelor de lucru.

Gestionare centralizată

Gestionare centralizată prin intermediul unei interfete web.

Soluție personalizată

Soluție personalizată în funcție de specificul, necesarul și obiectivele companiei.

Utilizare facilă

 Instrumente de creare și programare, ușor de utilizat.

Digital Signage - caracteristici

VIVA Telecom a dezvoltat un model integrat de Digital Signage care acoperă toate etapele implementării unui astfel de sistem: de la configurarea soluției și implementare până la suport și administrare

 • Concret, un sistem de digital signage are o componentă hardware, ce include o reţea de terminale video (LCD, LED sau alte display-uri video), media playere şi un server central precum şi o componentă software, respectiv aplicaţia utilizată pentru crearea şi transmiterea de conţinut media;
 • Soluția Digital Signage VIVA Telecom este compus din Server Creare Media, Player Media, Display Profesional, Aplicația VIVA DiSign;
 • VIVA Digital Signage folosește o aplicație “user friendly” ce permite oricărui utilizator, fără prea multe cunoștințe tehnice sau abilități creative să creeze, să administreze și să distribuie mesaje prin intermediul rețelei de Digital Signage;
 • Indiferent că este vorba de creşterea veniturilor prin îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii, de creșterea loialității față de brand sau de îmbunătăţirea fluxului operaţional în cadrul organizaţiei, un lucru este sigur: comunicarea eficientă este cheia către suces iar implementarea tehnologiei Digital Signage este modalitatea cea mai sigură de a atinge aceste obiective;
 • soluție adaptată la specificul, dimensiunea şi obiectivele companiei;
 • monitoare profesionale;
 • sistem integrat în layout-ul locației, la cheie, cu costuri reduse;
 • flexibilitate și scalabilitate;
 • controlul şi modificarea conţinutului de la distanţă, în timp real;
 • management ce permite o serie de funcții care pot fi adaptate
 • specificului fiecărui business;
 • raportări în timp real;
 • posibilitatea programării conţinutului în funcţie de intervale orare;
 • eliminați costurile cu tipărirea și distribuirea materialelor promotionale;
 • conținutul pe care doriti să îl comunicați va fi afișat instant pe display-urile din locație, iar dumneavoastră aveți certitudinea comunicării cu publicul țintă;
 • sursă de venituri lunare prin integrarea într-o reţea de advertising;
 • crearea de spatiu nou publicitar si sursa de incasari lunare prin integrarea intr-o retea de advertising;
 • concentrarea spatiului publicitar din magazin în zonele de luare a deciziei de cumpăre într-un mod familiar clientului;
 • sistemul dă posibilitatea creării de clustere de magazine cu specific (ex: business centere, zone rezidentiale);
 • sitemul dă posibilitatea targetării pe intervale orare sau pentru evenimente speciale (ex: Paste, Craciun, Black Friday);
 • posibilitatea de închiriere a sistemului pentru un abonament lunar;

Cine suntem

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, vrem să demonstrăm că performăm în cea mai dinamica industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor noastre se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților noștri

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Parteneri

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55