Compania ta are nevoie de Wi-Fi, Smart Marketing sau Digital Signage prin soluții sigure și eficiente?

Pachetul VIVA Marketer a fost conceput ținând cont de cele mai recente tendințe din domeniul tău de business. Acesta oferă cele mai eficiente soluții de Wi-Fi, Smart Marketing sau Digital Signage pentru compania ta. Știm cât de importantă este pentru tine viteza și eficiența activității, iar VIVA Telecom îți oferă posibilitatea să comunici instant, să obții date relevante despre clienții tăi și să le oferi informațiile de care aceștia au nevoie în timp real.

  • pachet complet de Smart Marketing, Digital Signage și Wi-Fi, special creat pentru afacerea ta.
Wi-Fi premium în mediu atipic
Conținut digital în timp real
Campanii de marketing targetate

Servicii VIVA Marketer

Serviciile din pachetul VIVA Marketing care anticipează nevoile de business ale companiei tale. Viteza este cuvântul care descrie cel mai bine mediul de business din prezent. Cine nu se adaptează, pierde cursa către succes.

Digital Signage

Digital Signage îți permite să comunici instant prin intermediul unor panouri digitale adaptate la specificul fiecărei locații și orice tip de conținut.

Mai mult

Smart Marketing

Vazută ca o valoare adaugată soluția de Smart Marketing este un instrument deosebit de util ce îti permite să comunici targetat în funcție de prioritățile campaniilor de marketing în desfășurare.

Mai mult

Wi-Fi Business

O soluție concepută pentru medii foarte aglomerate/zgomotoase, cum ar fi: săli de conferințe, expoziții, birouri mari, spitale, școli, zone de așteptare, hoteluri, restaurante.

Mai mult

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa pachetul VIVA Marketer?

De ce VIVA TELECOM?

Fiecare dintre serviciile VIVA Telecom îți aduce beneficii specifice, datorită tehnologiilor folosite și a experienței inginerilor noștri.

Ne adresăm companiilor care doresc un sistem integrat de comunicații ce asigură fiabilitate, mobilitate, ușurință în utilizare și scalabilitate. Pachetul VIVA Marketer este tot ceea ce ai nevoie! Îți oferă posibilitatea sa comunici instant, să obții date relevante despre clienții tăi și să le oferi informațiile de care aceștia au nevoie în timp real. Și toate acestea, pentru că știm că succesul afacerii tale începe cu zâmbetele și aprecierile clienților tăi.

Avantaje

Creșterea vânzărilor

În urma raportului realizat de DataTrend, s-a demonstrat că utilizarea soluțiilor de digital signage înregistrează o creștere a vânzărilor cu peste 30%.

Analytics în timp real

Obții informații valoroase despre clienții tăi cum ar fi: vârstă, sex, interese, gradul de implicare în afacerea ta. De asemenea, vei putea comunica cu aceștia în timp real, prin social media, sms, e-mail.

Conectivitate premium

Conectivitate premium, securizată, concepută pentru medii wireless foarte aglomerate/zgomotoase cum ar fi: săli de conferințe, expoziții, birouri mari, spitale, școli, zone de așteptare, hoteluri, restaurante etc.

Ruckus
Samsung
Ubiquiti

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi
Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55