Servicii integrate IT&C
EDUCAȚIE

Servicii integrate IT&C
EDUCAȚIE

Introducerea tehnologiei în educație este, fără îndoială, cea mai eficientă modalitate de a oferi elevilor oricând și oriunde accesul la o educație de calitate.

Beneficiile combinării metodelor de predare tradițională cu metodele care integrează tehnologia sunt nenumărate. Introducerea tehnologiei în educație a permis profesorilor să-și adapteze lecțiile în funcție de stilurile de învățare ale elevilor și să promoveze învățarea diferențiată. Servicii de Internet și Conectivitate, Wi-Fi, Telefonie fixă și Virtual PBX, Supraveghere video, Table interactive, Aplicații și Mentenanță IT.

Ce am personalizat?

Cu pachetul VIVA Telecom adaptat domeniului EDUCAȚIONAL, poți gestiona mult mai eficient provocările tehnologice ale momentului.

Internet si conectivitate pentru educație

Internet & Conectivitate

O conexiune slabă la internet scade productivitatea și afectează activitățile din domeniul educației. Îți oferim o soluție de top cu 99,9% SLA. Serviciile noastre sunt dezvoltate peste o infrastructură dedicată punct-la-punct (de tip Layer 1 sau Layer 2), dotată cu echipamente de monitorizare proactivă.

disponibilitate serviciu de peste 99,9%
lățime de bandă minim garantată și simetrică
jitter și timpi de răspuns controlați
management performat de gestiune al incidentelor

Wi-Fi

VIVA Telecom îți oferă o soluție performantă de Wi-Fi, proiectată și testată special pentru necesitățile din domeniul educațional. O conexiune Wi-Fi rapidă cu lățime de bandă mare este, de asemenea, o necesitate pentru utilizarea simultană a dispozitivelor online. Dacă sute de dispozitive sunt conectate simultan pentru accesarea aplicațiilor sau descărcarea materialelor digitale, conexiunea Wi-Fi trebuie să asigure o conexiune instantanee și neîntreruptă.

ECHIPAMENTE PREMIUM DE WI-FI
PERSONAL CERTIFICAT ȘI SPECIALIZAT
NUMĂR MARE DE UTILIZATORI SIMULTAN
Wi-Fi pentru educație
Table interactive pentru educație

Table interactive

Avem nevoie de educație de calitate, de îmbunătățirea bazei materiale, de eficientizarea procesului educațional. Toate acestea în vederea adaptării la noile provocări din societatea modernă și la schimbările rapide din economia mondială.
În clipa în care vă motivați elevii să învețe, le deschideți calea pentru a deveni mai buni. Tablele interactive oferite de VIVA Telecom vă ajută să atrageți elevii, astfel încât aceștia să-și dezvolte competențele de care au nevoie pentru a reuși și a-și valorifica întregul potențial.
Echipamente fiabile la costuri minime de întreținere
Îmbunătățește experiența în clasă
Tehnologie tactilă interactivă

Aplicații educaționale

Vă oferim o soluție concepută pentru învățarea hibridă la clasă. Această soluție integrată este construită pentru medii de învățare online, live, cu implicare față în față. Se creează astfel o nouă paradigmă în educație, oferind studenților/elevilor o calitate înaltă a cursurilor, oriunde s-ar afla.

Catalog digital
Materiale didactice online
Spațiu dedicat părinților și profesorilor
Aplicatii Educationale pentru educatie
Virtual PBX pentru educație

Telefonie fixă și Virtual PBX

Poți păstra numerele de telefon externe obținând o eficiență și o interacțiune mult mai bună cu publicul. Soluție completă la bugete predictibile, fără costuri suplimentare.

LINII TELEFONICE FIXE
VIRTUAL PBX
SIP TRUNKS
Numere speciale

Infrastructură IT

Pentru proiecte de succes este necesară o rețea modernă de telecomunicații, rețea ce implică soluții și tehnologii avansate. Ca atare, este extrem de important să dețineți un cât mai bun control al rețelei, astfel încât aceasta să vă asigure viteza și reziliența de care aveți nevoie.

WLAN (REȚELE WIRELESS)
LAN (LOCAL AREA NETWORKS/ REȚELE LOCALE)
REȚELE PE FIBRĂ OPTICĂ
TEHNICĂ DE CALCUL, SERVERE ȘI CALCULATOARE
Intrastructura IT pentru educație
Mentenanță IT PENTRU EDUCATIE

Mentenanță IT

Beneficiază de suportul IT de care ai nevoie. Problemele tale sunt rezolvate în cel mai scurt timp. Atât de la distanță, cât și prin intervențiile on-site, vom acționa rapid și vom rezolva orice probleme chiar înainte ca acestea să provoace întreruperi ale activității tale. Specialiștii noștri dedicați 24/7 se vor familiariza cu nevoile tale și vor avea capacitatea de a-ți oferi consultanță corectă și personalizată.

ADMINISTRARE REȚEA INTERNĂ
ADMINISTRARE SERVERE
Realizare și ADMINISTRARE INFRASTRUCTURĂ IT
Licențe software

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55