Servicii integrate IT&C
RETAIL

Servicii integrate IT&C
RETAIL

Domeniul Retail a devenit mult mai receptiv la schimbările din zona IT&C și s-a adaptat semnificativ la tot ceea ce presupune tehnologia modernă.

Cu o concurență tot mai mare generată de extinderea lanțurilor de comerț modern și diversificarea formatelor de magazin prezente în piață, experiența de cumpărare și loializarea clienților devin puncte cheie pentru creșterea vânzărilor și dezvoltare.

Fie că vorbim de Internet și Conectivitate, Wi-Fi, Digital Signage, Supraveghere video sau Control acces – acestea sunt soluţiile cheie pentru adaptarea la realitatea curentă din domeniul retail.

Ce am personalizat?

Indiferent de tipul de comerț, tehnologia și digitalizarea au devenit indispensabile pentru buna funcționare a afacerilor.

ITC RETAIL

Internet & Conectivitate

Administrarea eficientă a infrastructurilor IT complexe din domeniul Retail, necesită utilizarea rețelelor de date și Internet robuste, cu acoperire națională și internațională extinsă, care să asigure un nivel de disponibilitate a serviciului cât mai aproape de 100% și parametrii tehnici cât mai performanți.

Premium internet acces
Transport de date național și internațional
Transfer de date securizat

Wi-Fi

VIVA Telecom îți oferă o soluție performantă de Wi-Fi Business, proiectată și testată special pentru domeniul financiar. Această soluție a fost concepută pentru medii wireless foarte aglomerate/zgomotoase cum ar fi: birouri mari, săli de conferință etc.

ECHIPAMENTE PREMIUM DE WI-FI
PERSONAL CERTIFICAT ȘI SPECIALIZAT
SISTEME DE SECURITATE AVANSATE
ITC RETAIL
IT&C Retail Digital Signage

Digital Signage

Digital Signage este cel mai eficient mod de comunicare prin intermediul unor rețele de display-uri și ecrane digitale. Amplasarea acestor ecrane în locații cu target specific, vă oferă un canal excelent pentru ca orice mesaj să ajungă la destinatar, exact în locul în care are cel mai mare impact. Flotele de ecrane conectate oferă mult mai multe funcționalități dinamice dedicate publicității în magazin decât materialele de marketing tipărite tradițional.

Videowall și afișaj de vitrină
Display-uri la casele de marcat, raft sau insulă
Totem interactiv
Etichete electronice

Supraveghere video și control acces

Supravegherea video nu este doar despre protejarea bunurilor și a proprietății tale, ci este și despre monitorizarea productivității muncii și controlul operațiunilor interne.

Vă oferim o soluție completă de supraveghere video IP, care vă permite atât monitorizarea în timp real a evenimentelor și persoanelor, cât și înregistrarea și stocarea imaginilor captate. Veți putea monitoriza afacerea în timp real, la orice oră, din orice locație, inclusiv de pe telefonul mobil, tabletă sau PC-ul dumneavoastră. 

ECHIPAMENTE ȘI TEHNOLOGII MODERNE
REDARE DE ÎNALTĂ DEFINIȚIE (FULLHD) A IMAGINILOR
MANAGEMENT UȘOR ȘI FLEXIBIL AL INFORMAȚIILOR
ACCESUL CONTROLAT ȘI SECURIZAT AL PERSOANELOR
IT&C Horeca supraveghere video

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55