Servicii IT&C
VIVA Telecom

Servicii IT&C
VIVA Telecom

Servicii IT&C complete, la cheie, începând cu faza de consultanță și proiectare, până la execuție, integrare și servicii de mentenanță

Serviciile personalizate pe care le punem la dispoziție integrează componente hardware și software ale celor mai renumiți producători din domeniul IT&C pentru a conduce afacerea dvs. în timpul cel mai scurt către performanță.

Ce vă oferim

Servicii IT&C sunt orientate către client și urmăresc optimizarea costurilor, alocarea optimă a infrastructurii și resurselor IT și oferă un avantaj competitiv.

Hosting

Servicii de hosting, fie prin găzduirea fizică a echipamentelor sau a aplicaţiilor critice, fie prin soluţii de server virtual

Internet premium

Rețeaua VIVA Telecom este riguros proiectată astfel încât să suporte viteze mari în Internet și capacități de transport dedicate

IT Security

Soluții integrate de protecție împotriva amenintărilor cibernetice, asigurând securitatea la nivelul întregii infrastructuri IT

Control Acces

O soluție completă de control acces ce restricționează accesul persoanelor sau autovehiculelor în locație

Telefonie fixă

Serviciul de telefonie fixă anticipează nevoile de business ale companiei tale – acces la un sistem de comunicații performant

IT Manager

Acoperim întreaga gamă de nevoi, de la suport helpdesk pentru utilizatorul final până la configurarea și întreținerea rețelei

Supraveghere video

Supraveghere video IP (As-A-Service), care vă permite atât monitorizarea și înregistrarea în timp real a evenimentelor și persoanelor

Digital signage

Digital Signage este cel mai eficient mod de comunicare prin intermediul unor rețele de display-uri și ecrane digitale

Smart marketing

Smart marketing este un instrument extrem de util pentru segmentul de business intelligence

Wi-Fi Business

O soluție concepută pentru medii wireless foarte aglomerate cum ar fi: săli de conferințe, expoziții, birouri mari, spitale, școli etc.

Îți dorești să afli mai multe informații despre serviciile VIVA Telecom pentru compania ta?

Cine suntem

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, vrem să demonstrăm că performăm în cea mai dinamica industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor noastre se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților noștri

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55