Despre VIVA Telecom
Inovăm continuu pentru
afaceri de succes

Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Despre VIVA Telecom

Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Despre VIVA Telecom

Despre VIVA Telecom – operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% romanesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

Cum facem asta?

Prin furnizarea de pachete integrate de soluții IT&C, perfect adaptate industriei și afacerii dumneavoastră. Soluțiile VIVA Telecom, aflate la cel mai înalt nivel de performanță, datorită providerilor cu care colaborăm, ne poziționează ca operator premium, la cele mai eficiente costuri.

De ce VIVA Telecom?

  • servicii personalizate adaptate nevoilor care apar la fiecare pas în mediul de afaceri;
  • servicii performante și promptitudine garantată;
  • calitate premium certificată de experiența clienților;
  • asistență specializată 24/7.

EXPERIENȚĂ

+20 ani

UTILIZATORI WI-FI

+2000000

DEVICE-URI CONECTATE

+3500000

SLA

+99,99%

Inovăm cu pasiune

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business.  Prin faptul că, prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea.

Scopul nostru este să depășim așteptările și cerințele dvs., să inovăm în permanență și să construim un parteneriat de succes, cu obiective comune și transparență deplină.

VIVA Connect

Alături de tine la fiecare BIT! Date, Hosting și IT Security.

VIVA Voice

Alături de tine la fiecare TON! Soluții complete de voce și Telefonie fixă.

VIVA Manager

Alături de tine la fiecare PAS! Supraveghere Video, Control Acces și IT Manager.

VIVA Marketer

Alături de tine la fiecare CLICK! Smart Marketing, Digital Signage și Wi-Fi.

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor noastre se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi. Iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților noștri

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi
Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55