Domeniul Financiar
Servicii integrate IT&C

Servicii integrate IT&C
Financiar

Tehnologia de ultimă generație este tot mai prezentă în domeniul Financiar. Orice operator din acest domeniu trebuie să se adapteze noilor tendințe.

Datele mobile și aplicațiile online influențează acțiunile și deciziile clienților, schimbând rolul agențiilor și consultanților financiari. În același timp, o nouă categorie de actori, start-up-urile Fintech, dezvoltă noi modele de business în care agilitatea și viteza de reacție le asigură succesul. Industria financiară poate face față acestor provocări doar prin schimbarea abordărilor tradiționale și implementarea tehnologiilor digitale.

Ce am personalizat?

Cu pachetul VIVA Telecom adaptat domeniului Financiar poți gestiona mult mai eficient provocările tehnologice ale momentului.

Internet si conectivitate

Internet & Conectivitate

Administrarea eficientă a infrastructurilor IT complexe necesită utilizarea de rețele hibride, capabile să beneficieze de avantajele oferite atât de sistemele deschise ce se bazează pe creșterea traficului internet și flexibilitatea cloud-ului public, cât și de sistemele închise ale organizației care asigură control și siguranță sporite.

Premium internet acces
Protecție DDoS (distributed denial of service)
Linii închiriate naționale și internaționale
Transfer de date securizat

Private Cloud & Disaster Recovery

VIVA Telecom oferă cel mai înalt nivel de conectivitate și securitate pentru soluțiile de Data Center, oferindu-ți posibilitatea de a crește siguranța și disponibilitatea serviciilor tale. Datele tale pot fi criptate și stocate în Data Centere de tip Tier 3+.  Soluțiile noastre garantează, prin tehnologii de top, securitatea fizică a echipamentelor, securitatea rețelei, a datelor și siguranța utilizatorilor.

Private cage în data centere Tier 3+
Server dedicat
Sisteme automatizate de back-up
Soluții integrate de disaster recovery
Servicii de Private cloud
Wi-Fi Business office

Wi-Fi Business

VIVA Telecom îți oferă o soluție performantă de Wi-Fi Business, proiectată și testată special pentru domeniul financiar. Această soluție a fost concepută pentru medii wireless foarte aglomerate/zgomotoase cum ar fi: birouri mari, săli de conferință etc.

Echipamente premium de Wi-Fi
Personal certificat și specializat
Sisteme de securitate avansate

Digital Signage

VIVA Digital Signage îți permite să comunici instant orice tip de conținut, într-un mod eficient, de la distanță și în timp real, fiind cel mai eficient mod de comunicare prin intermediul unor rețele de display-uri și ecrane digitale. Amplasarea acestor ecrane în locații cu target specific, vă oferă un canal excelent pentru ca orice mesaj să ajungă la destinatar.

Panouri digitale de informare
Table interactive
Panou pentru managementul cozilor de așteptare
Meeting room management
IT&C Financiar-Contabil

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55