Hosting dedicat
Servicii de hostare a datelor

Servicii de stocare a datelor
VIVA Hosting

Hosting

Îți poți asuma riscul de a pierde baza de date de clienți, înregistrările financiare sau alte informații sensibile? Cu siguranță NU!

VIVA Telecom oferă cel mai înalt nivel de conectivitate și securitate pentru soluțiile de Data Center, oferindu-ți posibilitatea de a crește siguranța și disponibilitatea serviciilor tale. Datele tale pot fi criptate și stocate în Data Centere de tip Tier 3+. Soluțiile noastre garantează, prin tehnologii de top, securitatea fizică a echipamentelor, securitatea rețelei, a datelor și siguranța utilizatorilor.

Ce vă oferim?

VIVA Telecom oferă accesul la cele mai importante noduri de telecomunicaţii, prin prezența în principalele Data Centere din lume și din România: Equinix, Interxion, EXA Infra, Kyndryl, M247, NX Data 1 și NX Data 2.

Optând pentru serviciile VIVA Host, fie prin găzduirea fizică a echipamentelor sau a aplicaţiilor critice, fie prin soluţii de server virtual, beneficiați de hosting dedicat și cel mai inalt nivel de conectivitate, securitate a datelor, performanță și fiabilitate operațională.

Colocare

Găzduirea echipamentelor într-un mediu profesional;

Server virtual

Soluția ideală pentru găzduirea aplicațiilor critice;

Spațiu de stocare

Stocarea datelor în mod inteligent;

Protecție DDoS

Blocăm cele mai mari și mai complexe atacuri anti-DDoS;

Server dedicat

Echipament performant pentru aplicațiile cu trafic  intens;

Data center

Datele tale vor fi criptate și stocate în Data Centere de tip Tier 3+;

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa serviciul VIVA Hosting?

Avantaje client

Optimizarea costurilor

Optimizează-ți costurile și bucură-te de beneficiile unei soluții de Data Center Tier 3+ cu acces la internet de minim 1 Gbps. Fără costuri în avans sau cheltuieli cu echipamente, upgrade sau mentenanță.

Securitatea datelor

Nu permite ca afacerea ta să fie întreruptă. Blocăm cele mai mari și mai complexe atacuri DDoS. Oferim cel mai înalt nivel de securitate a datelor și a echipamentelor.

Locație

Alege locația Data Center-ului din oricare dintre cele mai importante noduri din Europa, America sau Asia, și păstrează sistemul și aplicațiile companiei cât mai aproape de clienții tăi.

Conectare

Conectează-te rapid și eficient cu partenerii tăi. Datorită interconectării cu majoritatea operatorilor locali și internaționali, oferim acces rapid la resursele și aplicațiile companiei.

Scalabilitate

Grad înalt de scalabilitate, fără investiții suplimentare. Poți crește durata de viață a echipamentelor, prin păstrarea acestora într-un mediu controlat. Elimini costurile cauzate de pierderea datelor în caz de dezastru sau avarii.

Internet

Viteze mari de acces în Internet, datorită interconectării cu majoritatea operatorilor locali și internaționali. În plus, ai disponibilitate de 100% a datelor, prin serviciul de replicare a acestora în Cloud.

Avantaje client

Optimizează-ți costurile și bucură-te de beneficiile unei soluții de Data Center Tier 3+ cu acces la internet de minim 1 Gbps. Fără costuri în avans sau cheltuieli cu echipamente, upgrade sau mentenanță.

Nu permite ca afacerea ta să fie întreruptă. Blocăm cele mai mari și mai complexe atacuri DDoS. Oferim cel mai înalt nivel de securitate a datelor și a echipamentelor

Alege locația Data Center-ului din oricare dintre cele mai importante noduri din Europa, America sau Asia și păstrează sistemul și aplicațiile companiei cât mai aproape de clienții tăi.

Conectează-te rapid și eficient cu partenerii tăi. Datorită interconectării cu majoritatea operatorilor locali si internaționali, oferim acces rapid către resursele și aplicațiile companiei.

Grad înalt de scalabilitate, fără investiții suplimentare deasemenea poți crește durata de viață a echipamentelor, prin păstrarea acestora într-un mediu controlat. In plus, elimini costurile cauzate de pierderea datelor sau a oportunităților în caz de dezastru sau avarii.

Viteze mari de comunicare în internet, datorită interconectării cu majoritatea operatorilor locali și internaționali. In plus ai disponibilitate de 100% a datelor, prin serviciul de replicare a acestora în Cloud

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi, iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55