Soluții IT&C personalizate pe industrii

Lumea se schimbă, la fel și domeniile de activitate în care companiile din România activează și se dezvoltă. În acest context, VIVA Telecom construiește soluții IT&C personalizate contextului actual și al viitorului tău de business.

Acoperire națională
Flexibilitate
Soluții scalabile

Industrii cu pachete personalizate

FINANCIAR

Tehnologia de ultimă generație este tot mai prezentă în domeniul Financiar. Orice operator din acest domeniu trebuie să se adapteze noilor provocări tehnologice ale momentului.

Mai mult

HORECA

VIVA Telecom oferă pentru industria HORECA servicii integrate IT&C, servicii de Internet și Conectivitate, Wi-Fi, Supraveghere video, Mentenanță IT.

Mai mult

MEDICAL

Completăm nevoia de dezvoltare a serviciilor medicale având în vedere că echipamentele medicale devin tot mai performante şi automatizate iar relația cu pacientul tot mai interactivă.

Mai mult

RETAIL

Domeniul Retail a devenit mult mai receptiv la schimbările din zona IT&C și s-a adaptat semnificativ la tot ceea ce presupune tehnologia modernă.

Mai mult

INSTITUȚII PUBLICE

Digitalizarea serviciilor din domeniul public este, fără îndoială, cea mai eficientă modalitate de a permite accesul la un sistem performant.

Mai mult

E-COMMERCE

Fie că vorbim de Conectivitate, Wi-Fi, Digital Signage, Supraveghere video, Control acces, virtual PBX sau dezvoltare magazine online – acestea sunt câteva dintre soluţiile cheie oferite.

Mai mult

EDUCAȚIONAL

Introducerea tehnologiei în educație este, fără îndoială, cea mai eficientă modalitate de a oferi elevilor oricând și oriunde accesul la o educație de calitate.

Mai mult

EVENTS/CONFERENCE

Organizarea evenimentelor grandioase și a conferințelor presupune o infrastructură performantă – întotdeauna disponibilă, rapidă și fiabilă.

Mai mult

PROFESII LIBERALE

Profesiile liberale au o vizibilitate crescută în mediul de business, devenind chiar o industrie. Solicitările IT&C din acest domeniu au crescut iar tehnologizarea face diferența în eficientizarea activității.

Mai mult

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta?

De ce VIVA Telecom

Suport specializat

Vă acordăm suport specializat pentru consultanță, proiectare, instalare, mentenanță și monitorizare proactivă.

Calitate premium

Serviciile VIVA Telecom sunt riguros implementate astfel încât să acopere la un nivel de calitate superioară cerințele tale. Doar așa putem face diferența. 

Abordare personalizată

Gândim soluții potrivite cerințelor activității, adaptând infrastructura existentă sau proiectând o configurație nouă.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi
Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55