Servicii integrate IT&C
PROFESII LIBERALE

Servicii integrate IT&C
PROFESII LIBERALE

Profesiile liberale au o vizibilitate crescută în mediul de business, devenind chiar o industrie. Solicitările IT&C din acest domeniu au crescut iar tehnologizarea face diferența în eficientizarea activității.

Pentru persoanele care fac parte din categoria profesii liberale, și aici includem – cabinete de avocatură, birouri notariale, firme de contabilitate, cabinete medicale, studiouri de arhitectură VIVA Telecom oferă servicii personalizate de Internet și Conectivitate, Wi-Fi, Hosting, Virtual PBX, Supraveghere video, Mentenantă IT. Acestea sunt soluţiile cheie pentru adaptarea la realitatea curentă.

Ce am personalizat?

Cu pachetul VIVA Telecom special gândit pentru profesii liberale, poți gestiona mult mai eficient provocările tehnologice ale momentului.

Internet si conectivitate pentru internet si conectivitate

Internet & Conectivitate

Viteza, disponibilitatea și securizarea serviciului de Internet sunt parametrii semnificativi pentru business-ul tău. Afacerea ta trebuie să fie disponibilă 100%. Orice perioadă în care aplicațiile tale nu pot fi accesate înseamnă pierderi. Alege un serviciu adaptat și personalizat conform acestor cerințe.

DISPONIBILITATE SERVICIU DE PESTE 99,9%
LĂȚIME DE BANDĂ MINIM GARANTATĂ ȘI SIMETRICĂ
JITTER ȘI TIMPI DE RĂSPUNS CONTROLAȚI
Protecție DDoS

Wi-Fi

VIVA Telecom îți oferă o soluție performantă de Wi-Fi, proiectată și testată special pentru cabinete de avocatură, birouri notariale, firme de contabilitate, cabinete medicale, acolo unde sunt necesare anumite caracteristici de funcționare specifice.

ECHIPAMENTE PREMIUM DE WI-FI
PERSONAL CERTIFICAT ȘI SPECIALIZAT
SISTEME DE SECURITATE AVANSATE
WiFi pentru profesii liberale
Supraveghere video

Supraveghere video

Supravegherea video nu este doar despre protejarea bunurilor și a proprietății tale, ci este și despre monitorizarea productivității muncii și controlul operațiunilor interne.

Vă oferim o soluție completă de supraveghere video IP, care vă permite atât monitorizarea în timp real a evenimentelor și persoanelor, cât și înregistrarea și stocarea imaginilor captate. Veți putea monitoriza afacerea în timp real, la orice oră, din orice locație, inclusiv de pe telefonul mobil, tabletă sau PC-ul dumneavoastră. 

ECHIPAMENTE ȘI TEHNOLOGIE MODERNĂ
REDARE DE ÎNALTĂ DEFINIȚIE FULL HD A IMAGINILOR
MANAGEMENT UȘOR ȘI FLEXIBIL AL IMAGINILOR ÎNREGISTRATE
POSIBILITATEA DE INTEGRARE CU ECHIPAMENTE DEJA EXISTENTE

Virtual PBX

Integrează soluțiile de telefonie fixă cu aplicațiile tale. Poți păstra numerele de telefon externe obținând o eficiență și o interacțiune mult mai bună cu clienții tăi.

LINII TELEFONICE FIXE
SIP TRUNKS
NUMERE SPECIALE
Virtual PBX pentru educație

Hosting

Optând pentru serviciile VIVA Host, fie prin găzduirea fizică a echipamentelor sau a aplicaţiilor critice, fie prin soluţii de server virtual, beneficiați de cel mai inalt nivel de securitate a datelor, performanță și fiabilitate operațională.

VIVA Telecom oferă cel mai înalt nivel de securitate pentru soluțiile de găzduire, oferindu-ți posibilitatea de a crește siguranța și disponibilitatea serviciilor tale. Aplicațiile tale sunt găzduite în Data Centere de tip Tier 3+.

SPAȚIU DE COLOCARE ÎN DATA CENTERE TIER 3+
SERVER DEDICAT/SERVER VIRTUAL/hosting aplicații
SISTEME AUTOMATIZATE DE BACK-UP
Protecție DDoS

Mentenanță IT

Beneficiază de suportul IT de care afacerea ta are nevoie. Problemele tale sunt rezolvate în cel mai scurt timp. Atât de la distanță, cât și prin intervențiile on-site, vom acționa rapid și vom rezolva orice probleme chiar înainte ca acestea să provoace întreruperi ale activității tale. Specialiștii noștri dedicați 24/7 se vor familiariza cu afacerea ta și vor avea capacitatea de a-ți oferi consultanță corectă și personalizată.

ADMINISTRARE REȚEA INTERNĂ
ADMINISTRARE SERVERE
ADMINISTRARE INFRASTRUCTURĂ IT
Licențe software
Mentenanta IT

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55