Smart Marketing

De acum înainte nu va mai trebui să-ți faci griji! Strategia afacerii tale va fi întotdeauna câștigătoare.

Soluția de smart marketing este un instrument extrem de util pentru digital marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate astfel încât să creștem performanța și prezența online a afacerii tale. Vă oferim un pachet integrat de servicii, de la branding, realizare website prezentare/magazine online, optimizare SEO, content optimizat după keywords relevante cu domeniul de activitate, campanii Ads, administrare conturi social media. etc.

Ce vă oferim

Web design & Digital marketing

Analizăm afacerea ta, îți creionăm website-ul și îți creăm o imagine unică. În plus ne asigurăm de buna desfășurare a construirii prezenței online a afacerii tale, aliniată la strategia ta de digital marketing.

Wi-Fi & Internet Premium

Rețeaua VIVA Telecom este riguros proiectată astfel încât să suporte viteze mari în Internet și capacități de transport dedicate, o soluție special concepută pentru medii foarte aglomerate.

SMS marketing

Serviciul Bulk SMS prin care o aplicație trimite mesaje tuturor celor din lista ta de contacte. Comunică campanii, oferte speciale, notificări sau alerte, toate în medii B2B și B2C.

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa serviciul VIVA SMART MARKETING?

Avantaje client

Soluție personalizată

Soluție personalizată în funcție de specificul, necesarul și obiectivele companiei, analizăm branding-ul, urmărim keywords relevante cu domeniul tău de activitate, conținut SEO, campanii de comunicare în social media.

Conectivitate națională și internațională

Soluții integrate de conectivitate și stocare, cu acoperire națională și internațională, automatizări campanii atât de la distanță, cât și prin intervențiile on-site.

Specialiști dedicați 24/7

Experiența inginerilor noștri certificați și a specialiștilor de digital marketing este acum la dispoziția ta. Aceștia se vor familiariza cu afacerea ta și vor avea capacitatea de a-ți oferi consultanță corectă și personalizată astfel încât să-ți poată construi o prezență online autentică.

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Parteneri

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55