Compania ta are nevoie de Supraveghere Video, Control Acces și IT Manager prin soluții sigure și eficiente?

Pachetul VIVA Manager a fost conceput conform celor mai recente nevoi din domeniul tău de business. Acesta oferă companiei tale, cele mai moderne soluții de control acces, supraveghere video IP și administrarea sistemului informatic. Siguranța este un aspect vital, iar VIVA Telecom îți oferă cea mai bună “armură” pentru afacerea ta.

  • pachet complet de Supraveghere Video, Control Acces și administrarea sistemului informatic, special creat pentru afacerea ta.
Supraveghere video personalizată
Control acces - flexibilitate & securitate
Administrare specializată a sistemului informatic

Servicii VIVA Manager

Servicii de management care anticipează nevoile de business ale companiei tale. Soluții de control acces cu algoritmi moderni de recunoaștere, supraveghere video IP și administrarea specializată a sistemului informatic.

Pontaj electronic & Control Acces

Soluțiile de pontaj electronic și control acces: recunoaștere prin amprentă, face recognition, iris recognition sau cartelă.

Mai mult

IT Manager

Concentrează-te pe activitatea de bază și lasă în seama unui partener de încredere precum VIVA Telecom, adminstrarea sistemului informatic din companie.

Mai mult

Supraveghere video

O soluție completă de supraveghere video sub formă de abonament (video-surveillance-as-a-service), ce acoperă toate nevoile de monitorizare.

Mai mult

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile VIVA Telecom pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa pachetul VIVA Manager?

De ce VIVA TELECOM?

Fiecare dintre serviciile VIVA Telecom îți aduce beneficii specifice, datorită tehnologiilor folosite și a experienței  noastre.

Ne adresăm companiilor care doresc un sistem integrat de comunicații ce asigură fiabilitate, mobilitate, ușurință în utilizare și scalabilitate.

De ce VIVA Manager? Beneficiezi de un sistem integrat de servicii și reduci unul dintre cele mai serioase riscuri la care este expusă compania ta. Plusul de siguranță se poate reflecta într-o activitate fără incidente, deci mai profitabilă. Atât de la distanță, cât și prin intervențiile on-site, specialiștii noștri dedicați 24/7 vor acționa rapid și vor rezolva orice problemă. Chiar înainte ca aceasta să provoace întreruperi ale activității tale.

Avantaje

Beneficiază de suportul IT de care afacerea ta are nevoie

Oferim servicii premium la un cost mai mic decât ai plăti în mod normal pentru dezvoltarea internă sau pentru serviciile altui furnizor.

Control total

Soluția îți dă posibilitatea să permiți sau să restricționezi accesul în diferite zone ale companiei în funcţie de dată, oră, perioadă de concedii etc. Ai rapoarte la zi cu tot ceea ce se întâmplă, inclusiv încercările eșuate de autentificare ale persoanelor neautorizate.

Specialiști dedicați 24/7

Experiența inginerilor noștri certificați este acum la dispoziția ta. Aceștia se vor familiariza cu afacerea ta și vor avea capacitatea de a-ți oferi consultanță corectă și personalizată.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi
Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55