Servicii integrate IT&C
HORECA

Servicii integrate IT&C
HORECA

Indiferent de domeniul de activitate, tehnologia și digitalizarea au devenit indispensabile pentru buna funcționare a afacerilor.

Pentru industria HoReCa, soluțiile digitale sunt adaptarea la realitatea curentă. Oferim pentru industria HoReCa servicii care anticipează nevoile de business, cu ajutorul cărora îi vei putea oferi afacerii tale startul pe care îl merită. Servicii de Internet și Conectivitate, Wi-Fi, Telefonie fixă IP, Supraveghere video și Mentenanță IT.

Ce am personalizat?

Cu pachetul VIVA Telecom adaptat domeniului HoReCa poți gestiona mult mai eficient provocările tehnologice ale momentului.

ITC Horeca

Internet & Conectivitate

O conexiune slabă la internet scade productivitatea și afectează sistemul de rezervări sau sistemul de facturare din cadrul hotelului sau restaurantului tău. O întârziere în viteza de accesare a site-ului, în transmiterea unor mesaje către corespondenții tăi sau în utilizarea sistemului CRM din cadrul companiei tale, poate avea un impact negativ asupra clienților. Îți oferim o soluție de top cu 99,9% SLA.

Serviciile noastre sunt dezvoltate peste o infrastructura dedicată punct-la-punct (de tip Layer 1 sau Layer 2), dotată cu echipamente de monitorizare proactivă. Acest lucru ne permite să îți oferim un serviciu cu:

disponibilitate serviciu de peste 99,9%
lățime de bandă minim garantată și simetrică
jitter și timpi de răspuns controlați
management performat de gestiune al incidentelor

Wi-Fi

VIVA Telecom îți oferă o soluție performantă de Wi-Fi, proiectată și testată special pentru industria HoReCa. Această soluție a fost concepută pentru medii wireless foarte aglomerate/zgomotoase cum ar fi: săli de conferințe, săli de evenimente, expoziții, zone de așteptare.

ECHIPAMENTE PREMIUM DE WI-FI
PERSONAL CERTIFICAT ȘI SPECIALIZAT
NUMĂR MARE DE UTILIZATORI SIMULTAN
IT&C Horeca wifi
Centrala telefonica ip

Telefonie fixă IP

Integrează soluțiile de telefonie fixă cu aplicațiile tale interne. Poți păstra numerele de telefon externe obținând o eficiență și o interacțiune mult mai bună cu clienții tăi.

LINII TELEFONICE FIXE
VIRTUAL PBX
SIP TRUNKS
NUMERE SPECIALE

Digital Signage

VIVA Digital Signage îți permite să comunici instant orice tip de conținut, într-un mod eficient, de la distanță și în timp real, fiind cel mai eficient mod de comunicare prin intermediul unor rețele de display-uri și ecrane digitale. Amplasarea acestor ecrane în locații cu target specific, vă oferă un canal excelent pentru ca orice mesaj să ajungă la destinatar, exact în locul în care are cel mai mare impact.

Fie că este vorba de display-uri profesionale, puncte de informare sau totem-uri interactive puteți îmbunătăți considerabil experiența clienți și puteți reduce timpii de așteptare percepuți.

MENIU DIGITAL
AFIȘAJ DE PERETE
VIDEOWALL
TOTEM INTERACTIV DE COMANDĂ
IT&C Horeca digital signage
IT&C Horeca supraveghere video

Supraveghere video

Supravegherea video nu este doar despre protejarea bunurilor și a proprietății tale, ci este și despre monitorizarea productivității muncii și controlul operațiunilor interne.

Vă oferim o soluție completă de supraveghere video IP, care vă permite atât monitorizarea în timp real a evenimentelor și persoanelor, cât și înregistrarea și stocarea imaginilor captate. Veți putea monitoriza afacerea în timp real, la orice oră, din orice locație, inclusiv de pe telefonul mobil, tabletă sau PC-ul dumneavoastră. 

echipamente și tehnologie modernă
redare de înaltă definiție FullHD a imaginilor
Management ușor și flexibil al imaginilor înregistrate
Posibilitatea de integrare cu echipamente deja existente

Mentenanță IT

Beneficiază de suportul IT de care afacerea ta are nevoie. Problemele tale sunt rezolvate în cel mai scurt timp. Atât de la distanță, cât și prin intervențiile on-site, vom acționa rapid și vom rezolva orice probleme chiar înainte ca acestea să provoace întreruperi ale activității tale. Specialiștii noștri dedicați 24/7 se vor familiariza cu afacerea ta și vor avea capacitatea de a-ți oferi consultanță corectă și personalizată.

ADMINISTRARE REȚEA INTERNĂ
ADMINISTRARE SERVERE
ADMINISTRARE INFRASTRUCTURĂ IT
Licențe software
Horeca mentenanță IT

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55