servicii integrate pentru
E-COMMERCE

Servicii integrate pentru
E-COMMERCE

Vă oferim servicii integrate pentru E-commerce, unul dintre domeniile cu cele mai semnificative și fulminante schimbări din era digitală. Vorbim despre magazine online și inteligență artificială.

Pentru e-commerce, tehnologia și digitalizarea au devenit indispensabile pentru buna funcționare a afacerilor. Fie că vorbim de Internet și Conectivitate, Telefonie fixă IP, virtual PBX sau găzduire magazine online, acestea sunt soluţiile cheie pentru adaptarea la realitatea curentă.

Ce am personalizat?

Cu pachetul VIVA Telecom vă oferim servicii integrate pentru e-commerce, pachet cu ajutorul căruia poți gestiona mult mai eficient provocările tehnologice ale momentului.

Servicii integrate pentru E-commerce

Internet & Conectivitate

Viteza, disponibilitatea și securizarea serviciului de Internet sunt parametrii semnificativi pentru business-ul tău online. Afacerea ta trebuie să fie disponibilă 100%. Orice perioadă în care aplicațiile tale online nu sunt disponibile înseamnă pierderi. Alege un serviciu adaptat și personalizat conform acestor cerințe și concentrează-te pe creșterea afacerii tale.

DISPONIBILITATE SERVICIU DE PESTE 99,9%
LĂȚIME DE BANDĂ MINIM GARANTATĂ ȘI SIMETRICĂ
JITTER ȘI TIMPI DE RĂSPUNS CONTROLAȚI
Protecție DDoS

Virtual PBX

Integrează soluțiile de telefonie fixă cu aplicațiile tale interne. Poți păstra numerele de telefon externe obținând o eficiență și o interacțiune mult mai bună cu clienții tăi.

LINII TELEFONICE FIXE
SIP TRUNKS
NUMERE SPECIALE
Virtual PBX pentru educație

Hosting

VIVA Host este unul dintre serviciile integrate pentru E-Commerce. Fie prin găzduirea fizică a echipamentelor sau a aplicaţiilor critice, fie prin soluţii de server virtual. Beneficiați de cel mai înalt nivel de securitate a datelor, performanță și fiabilitate operațională.

VIVA Telecom oferă cel mai înalt nivel de securitate pentru soluțiile de găzduire. Oferindu-ți astfel posibilitatea de a crește siguranța și disponibilitatea serviciilor tale. Aplicațiile tale sunt găzduite în Data Centere de tip Tier 3+.

SPAȚIU DE COLOCARE ÎN DATA CENTERE TIER 3+
SERVER DEDICAT/SERVER VIRTUAL/hosting aplicații
SISTEME AUTOMATIZATE DE BACK-UP
Protecție DDoS

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc. Prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi. Consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55