Server virtual
Upgrade vital pentru scalarea afacerii tale

Server virtual
Upgrade vital pentru scalarea afacerii tale

Server privat

Îți dorești să-ți scalezi afacerea online și să crești fără a fi constrâns de infrastructura IT? Ai luat în considerare avantajele implementării unui server virtual pentru a-ți dezvolta afacerea în ritmul dorit?

Un server virtual nu este doar o soluție IT avansată, ci și un instrument esențial pentru a-ți scala afacerea în modul în care să se potrivească cu ritmul tău de creștere.

VIVA Telecom îți oferă soluții de server virtual cât și scalabilitatea necesară dezvoltării constante a afacerii tale online. Obții astfel resurse dedicate pentru aplicațiile sau website-ul tău și nu trebuie să îți faci griji pentru fiabilitate și securitate.

Ce vă oferim?

VIVA Telecom oferă accesul la cele mai importante noduri de telecomunicaţii, prin prezența în principalele Data Centere din lume și din România: Equinix, Interxion, EXA Infra, Kyndryl, M247, NX Data 1 și NX Data 2.

Obții astfel acces la o infrastructură IT scalabilă și robustă, adaptată nevoilor afacerii tale. Aceasta îți oferă posibilitatea de a configura și gestiona servere virtuale într-un mediu securizat și performant.

Aplicabilitate server virtual?

  • Ideal pentru companiile de orice dimensiune care doresc să-și optimizeze operațiunile IT și să-și extindă infrastructura fără a investi în hardware suplimentar.

Ready-to-use

Servere virtuale cu sisteme de operare preinstalate pentru nevoile clienților, aplicații standard și aplicații dedicate

Control deplin

Infrastructură de înaltă calitate, bazată pe tehnologii de vârf precum VMware HP, Dell, Lenovo sau Fujitsu oferind flexibilitate și control total asupra serverului virtual.

Costuri lunare fixe

Fără costuri ascunse sau suplimentare. Fără cheltuieli de întreținere hardware.

Îți dorești să afli mai multe informații despre soluțiile de hosting VIVA Telecom pentru compania ta?

Avantaje client

Este timpul să iei în considerare soluția de server virtual ca fiind cheia pentru scalabilitatea afacerii tale. Cu flexibilitatea, scalabilitatea și fiabilitatea pe care o oferă, este o investiție care poate face diferența în drumul către succes.

Siguranță și fiabilitate

Cu tehnologii avansate de securitate și soluții de backup integrate, serverele virtuale sunt proiectate pentru a-ți proteja datele și operațiunile. Vei obține astfel continuitate operațională.

Optimizare și consolidare

Consolidarea infrastructurii tale IT pe un server virtual poate reduce costurile și complexitatea. Nu mai este nevoie să gestionezi mai multe servere fizice – totul poate fi gestionat și optimizat centralizat.

Flexibilitatea și Scalabilitate

Cu un server virtual, nu mai ești legat de limitările hardware-ului fizic. Poți ajusta resursele în funcție de cerințele afacerii tale în schimbare, creând și distrugând instanțe de server în câteva clicuri.

Cine suntem?

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&Ccare se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% românesc. Prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, demonstrăm că performăm în cea mai dinamică industrie: IT&C.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum VIVA Telecom.

Intră în legătură cu noi

Clienți mulțumiți

Calitatea serviciilor VIVA Telecom se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi. Iar consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de satisfacția clienților din portofoliu.

Pentru performanțele bancare, în relația cu clienții căutăm să menținem un nivel de comunicare cât mai eficient. În procesul de digitalizare prin care am trecut, am ales sistemul de Digital Signage de la VIVA Telecom, reușind astfel să comunicăm elegant și eficient cu clienții noștri.

Procredit BANK – Marketing Manager

În administrarea eficientă a unui business regional, comunicațiile de date sunt un pilon extrem de important. Migrând toate aceste servicii către VIVA Telecom ne-am asigurat o buna funcționalitate a comunicațiilor de date între sediile noastre regionale.

Quipu Germania – IT Manager

Migrarea a numeroase aplicații în cloud-ul Amazon (AWS) poate fi de o complexitate foarte ridicată, mai ales când cel mai important aspect este securitatea datelor. Aveam nevoie de un private link AWS în parametrii solicitați de noi,  iar VIVA Telecom a reușit să se adapteze excelent cerințelor.

Apa NOVA – IT Manager

Serviciile de WiFi în zone cu densitate mare de utilizatori și spectru radio aglomerat cât și serviciile de comunicații de Date și Internet în cadrul festivalurilor de mare amploare sunt solicitante. Nu și pentru VIVA Telecom, cu care am găsit o sincronizare perfectă, pentru care și Staff-ul tehnic al celor de la Metallica ne-a felicitat.

Organizator Untold, NeverSea & Metallica

De peste 7 ani pretențiile unui business exclusiv online în ceea ce privește serviciile de Acces Internet, Data Center, Call Center, cu un nivel de SLA, minim de 99,99 și suport tehnic 24/7 sunt satifsacute cu profesionalism prin parteneriatul cu VIVA Telecom.

Direct Booking – administrator companie

Împreună cu tehnicienii VIVA Telecom, am găsit soluțiile optime de comunicații pentru digitalizarea unui procent cât mai mare din activitatea noastră, call center centralizat, scanarea produselor din depozite prin WiFi, toate îmbunătățind viteza noastră de reacție către clienți.

Kalapod – administrator companie

Externalizarea întregului segment de servicii de Internet, WiFi și servicii IT, către VIVA Telecom, ne-a permis să ne concentrăm pe afacerea noastră exclusiv, fără alte disfuncționalități pe acest segment.

NOR SKY Casual Restaurant – administrator 

Îmbunătățirea performanței afacerii stă în flexibilitatea și răspunsul prompt oferite clienților. Pentru asta soluțiile performante de Data Center, virtualizare și securitate oferite de VIVA Telecom, ne asigură un avantaj competitiv substanțial.

SuperBet Group – IT manager

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55