VIVA BLOG.

05 Apr 2023
Virual PBX

Virtual PBX – cum îți poate îmbunătăți afacerea

Virtual PBX vă ajută să duceți comunicațiile de business la următorul nivel. Cu un sistem de telefonie fixă virtuală simplă și eficientă, afacerea și clienții dvs. vor fi întotdeauna conectați. Spune la revedere hardware-ului voluminos și bucură-te de o gamă largă de funcții suplimentare cu sistemul tău virtual PBX.

Ce este și cum funcționează virtual PBX?

PBX înseamnă Private Branch Exchange. Virtual PBX este un sistem telefonic care nu rulează pe liniile telefonice tradiționale, ci utilizează VoIP (Voice over Internet Protocol). Acest sistem bazat pe Cloud înseamnă că vă puteți integra liniile telefonice în întreaga afacere pentru o comunicare fără întreruperi, eficientă. Deoarece totul este virtual, apelurile pot fi redirecționate către orice locație din lume. Nu aveți nevoie de o linie telefonică sau de orice echipament complicat pentru a configura un sistem PBX virtual – doar o conexiune la internet și veți fi pregătit.

Cum vă poate eficientiza virtual PBX afacerea?

Pe lângă faptul că oferă comunicații simple și eficiente, un sistem PBX virtual vine cu o gamă de caracteristici avansate pentru a vă ajuta să vă adaptați comunicațiile. Un PBX VoIP este ușor de configurat și utilizat de companii: deoarece totul este gestionat în Cloud, puteți accesa și modifica setările în orice moment prin intermediul tabloului de bord online, extrem de facil de de utilizat și intuitiv.

Sistemele PBX simplifică, de asemenea, comunicațiile internaționale – nu sunteți legat de o anumită linie telefonică, astfel încât puteți primi apeluri oriunde aveți o conexiune la internet. Afacerea dvs. va fi conectată, astfel încât va fi extrem de ușor să direcționați apelurile oriunde aveți nevoie de ele.

Beneficii PBX

Virtual-PBX-beneficii
  • Preiei apeluri de pe fix, chiar şi când nu eşti la birou;
  • Setezi un mesaj de salut personalizat şi meniu vocal interactiv (IVR);
  • Ai acces la statistici şi poţi înregistra apelurile;
  • Nu faci investiţii iniţiale în echipamente;
  • Ai acces la funcţional de tip Call Centru şi interacţionezi mai uşor cu clienţii şi furnizorii;
  • Obţii capacitatea de adaptare prin integrarea diferitor CRM şi 1C

Întrebări frecvente virtual PBX

Câte telefoane pot conecta cu serviciul Virtual PBX?

Numărul de telefoane conectate depinde de tipul de IP-PBX.

Câte telefoane pot conecta cu serviciul Virtual PBX?

Numărul de telefoane conectate depinde de tipul de IP-PBX.

Ce este un telefon IP?

Telefoanele IP sunt dispozitive speciale care se conectează în rețeaua locală. Acestea sunt dotate cu display, butoane standarde şi butoane pentru funcții speciale. Cu ajutorul telefoanelor IP poți activa sau dezactiva opțiuni, cum ar fi de exemplu, call forward sau call transfer.

Ce este IP-PBX?

IP PBX este un server cu software specializat pentru comutarea şi procesarea traficului de voce.

Pot conecta o aplicația mobilă la serviciu VPBX?

Pentru a avea beneficiile sistemului VPBX exista posibilitatea de a instala pe telefon mobil aplicatia proprietara Linkus. Folosirea acestei aplicatiei va fi posibila numai fiind conectat la internet fix a companiei OMD oferit in oficiu companiei.

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55