VIVA BLOG.

14 Jan 2022
solutii transformare digitala wifi6

Soluții IT&C adaptate noii ere de transformare digitală

O evoluție rapidă a dispozitivelor și, în același timp, construiesc așteptări din ce în ce mai mari pentru utilizatorii din întreaga lume, care își doresc să beneficieze de cele mai bune experiențe.

Trăim în era tehnologiei, a vitezei și a conexiunilor la Internet mai rapide ca niciodată, iar asta deja nu mai este o noutate pentru nimeni. Toate acestea determină o evoluție rapidă a dispozitivelor și, în același timp, construiesc așteptări din ce în ce mai mari pentru utilizatorii din întreaga lume, care își doresc să beneficieze de cele mai bune experiențe. Fie că vorbim despre gaming, entertainment, activități de zi cu zi sau despre lucratul de la birou ori de acasă, provocarea infrastructurii IT este aceeași pentru toți.

Ne adaptăm implementării tehnologiei de ultimă generație din era transformării digitale

Transformarea digitală înseamnă adaptarea nu numai la noile tehnologii disponibile, ci și la schimbările în ceea ce privește cresterea așteptărilor clienților.

VIVA Telecom se aliniază noilor cerințe ale transformării digitale și are toate tool-urile necesare pentru a oferi serviciul integrat de Wi-Fi 6.

Wi-Fi 6, denumit și 802.11ax, reprezintă un upgrade la cel mai rapid protocol Wi-Fi de mare viteză, utilizat pe scară largă. Wi-Fi 6 aduce o îmbunătățire substanțială a eficienței în toate benzile Wi-Fi existente, inclusiv în frecvențe mai vechi de 2,4 GHz. Acesta vă oferă în același timp eficiență, flexibilitate și scalabilitate.

Noua tehnologie permite rețelelor noi și existente creșterea vitezei și capacității cu aplicațiile de next generation, având o capacitate de patru ori mai mare pentru mai multe dispozitive decât precedentul 802.11ac – Wi-Fi 5.

Serviciile de colocare – un MUST pentru provocările din industria IT

Pe măsură ce proiectele pe care le gestionezi cresc, infrastructura IT trebuie să asigure continuitate prin optimizare ridicată. Găsirea unei soluții care sa ofere niveluri ridicate de funcționalitate poate fi costisitoare. Prin urmare, serviciile de colocare reprezintă soluția optimă dacă se ia în calcul eficientizarea proceselor.

De ce să alegi un astfel de serviciu de externalizare? Simplu. Un centru de colocare investește permanent în echipamente și sisteme de securitate. Mai mult decât atât, există personal dedicat care administrează și monitorizează echipamentele și întreaga rețelistică.

VIVA Telecom oferă cele mai bune condiții pentru funcționalitatea la nivel înalt a proprietății tale IT. Găzduind-o, înțelegem responsabilitatea de a asigura costuri lunare și anuale reduse, previzibile. De asemenea oferim securitate, asistență 24/7, întreținere și conectivitate pentru un timp de funcționare optim.

Prin soluțiile integrate de IT&C pe care le oferim clienților nostri, VIVA Telecom are toate resursele necesare pentru a-ți menține afacerea online permanent. Oferind astfel afacerii tale mai multă flexibilitate, eficiență și stabilitate.

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55