VIVA BLOG.

06 Sep 2023
Digital Divas 2023

Partener de Conectivitate la Evenimentul Digital Divas din 7 Septembrie 2023, Palatul Bragadiru

În era digitală în continuă expansiune, conectivitatea rapidă și de încredere este esențială pentru a ne menține în pas cu tot ceea ce are de oferit internetul. De aceea, suntem bucuroși să anunțăm că VIVA Telecom va fi partener de conectivitate și anul acesta pentru evenimentul Digital Divas, ce va avea loc pe 7 septembrie la Palatul Bragadiru din București.

Ce este Digital Divas?

Digital Divas este un eveniment de top în industria digitală și media, care adună oameni pasionați de tehnologie, marketing, influenceri, content creators și mulți alții. Cu un istoric impresionant de șapte ani de evenimente de succes, Digital Divas a devenit un punct de întâlnire al profesioniștilor din domeniu, dar și al pasionaților de online.

Curajul, determinarea și pasiunea gravitează și anul acesta în jurul fenomenului Digital Divas. Creatori de conținut apreciați în online vor vorbi despre ce anume le-a adus succesul, despre provocarile și oportunitatile pe care le-au întâlnit în drumul lor.

Pentru un mix perfect de inspirație și know-how valoros, evenimentul aduce în prim-plan și ultimele tendințe din mediul online, tactici eficiente și abordări inedite pentru crearea de conținut în peisajul digital actual.

Cine va fi prezent la Digital Divas 2023?

Vor urca pe scenă MiraIrina ManeaValerie LunguSinziana IacobEmil RengleMimiMaria ZvincaAmy ClaireLorena Vișan și Louis Florea, dar și profesioniști cu experiență în industrie, precum: Ana Nicolae (Head of Communication, Avon Romania & Moldova), Monica Munteanu (Marketing & PR Specialist, Strategic Events & Communication), Georgiana Pană (Marketing Manager, Answear Romania) și Octavian Gheorghe (Social Media Strategist & Influencer Aficionado).

Program Digital Divas 2023

Programul ediției cuprinde o serie de dezbateri și interviuri, detaliate în cele ce urmează:

SESIUNEA 1: DARE TO CREATE

Care sunt cele mai fresh tendințe în social media?  O sesiune care aduce împreună tânara generație de creatori, pentru a dezbate felul în care evoluează platformele și a oferi noi perspective pentru creșterea vizibilității și a interacțiunii cu audiența.

SESIUNEA 2: DARE TO SUCCEED

Cum sa ai colaborari de succes cu brandurile?  Sesiunea aduce față în față creatori de conținut, manageri de brand și profesioniști cu experiență în industrie, pentru a căuta împreună noi oportunități de colaborare, adaptate la platformele în vogă.

SESIUNEA 3: DARE TO INSPIRE

Ce înseamnă autenticitatea astăzi în mediul online? O serie de discuții despre puterea social media, viața în lumina reflectoarelor și curajul de a-ți urma visurile.

Digital Divas AWARDS 2023

De peste 10 ani, Gala Digital Divas oferă recunoaștere eforturilor pe care le depune, zi de zi, comunitatea creatorilor de conținut din Fashion, Beauty & Lifestyle.

Ediția 2023 a extins acoperirea către noi zone de conținut și noi creatori. Nominalizații la cele 19 categorii ale competiției au fost apreciați de 87 de jurați – profesioniști în marketing și comunicare. Câștigătorii vor fi anunțați în seara zilei de 7 septembrie, de la ora 19:00.

Pe lângă informațiile utile și spectacolul stilului, Digital Divas oferă și ocazia socializării cu nume sonore din industria online, iar brandurile partenere pregătesc surprize inedite.

Mai multe detalii despre program, invitați și participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: digitaldivas.ro.

VIVA Telecom la Digital Divas

De ce VIVA Telecom?

VIVA Telecom este unul dintre cei mai de încredere furnizori de servicii de internet din România. Cu o rețea extinsă și tehnologie de vârf, VIVA Telecom vă asigură o conexiune la internet de înaltă calitate, esențială pentru a vă desfășura activitățile online la evenimente de acest calibru.

Echipa noastră de profesioniști va fi prezentă la evenimentul Digital Divas pentru a vă oferi suport tehnic și pentru a vă asigura că aveți acces nelimitat la internetul de înaltă viteză.

Ne vedem pe 7 septembrie la Palatul Bragadiru și vă invităm să vă alăturați comunității noastre pentru a descoperi cele mai noi tendințe în industria digitală și pentru a profita de serviciile noastre de internet de încredere. VIVA Telecom – pentru o conectivitate fără limite!

 Sursă info: Digital Divas

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55