VIVA BLOG.

13 Sep 2023
Festivalul vinului Moldovei

Partener de Conectivitate la Festivalul Vinului Moldovei

Festivalul Vinului Moldovei așteaptă pasionații de vin pe 16 și 17 septembrie la București, pe șoseaua Kiseleff.

Când și unde are loc Festivalul Vinului Moldovei

În weekendul 16 şi 17 septembrie 2023, bulevardul Kiseleff din Bucureşti va fi gazda celei de a treia ediţie a Festivalului Vinului Moldovei, evenimentul perfect pentru iubitorii de vinuri de calitate, muzică bună şi gastronomie delicioasă.

O celebrare a culturii şi tradiţiei moldovenești

Festivalul va oferi program extins, cu diverse activităţi, de la degustări de vinuri de la crame renumite şi preparate culinare tradiţionale, până la concerte şi ateliere pentru copii şi părinţi. Ediţia din acest an aduce împreună o selecţie largă de vinuri autentice moldoveneşti, de la 44 de crame consacrate şi mici producători. Pentru cei pasionaţi de bucătărie, 16 food truck-uri vor servi preparate tradiţionale de peste Prut, dar şi din bucătăria internaţională.

Muzică, mâncare şi vinuri de excepţie

Festivalul Vinului Moldovei reprezintă o simbioză perfectă între muzică şi gastronomie. În timp ce participanţii se bucură de gustul autentic al vinurilor moldoveneşti, artişti consacraţi precum Irina Rimes şi The Motans vor urca pe scenă şi vor crea o atmosferă memorabilă.

Programul Festivalului Vinului Moldovei

VIVA Telecom la Festivalul Vinului Moldovei

De ce VIVA Telecom?

VIVA Telecom este unul dintre cei mai de încredere furnizori de servicii de internet din România. Cu o rețea extinsă și tehnologie de vârf, VIVA Telecom vă asigură o conexiune la internet de înaltă calitate, esențială pentru a vă desfășura activitățile online la evenimente de acest calibru.

Echipa noastră de profesioniști va fi prezentă în cadrul Festivalului pentru a vă oferi suport tehnic și pentru a vă asigura că aveți acces nelimitat la internetul de înaltă viteză.

Fie că sunteți un iubitor al vinului sau căutați să descoperiți și să vă bucurați de tradițiile culinare și culturale ale acestei țări, acest festival vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o experiență de neuitat. Planificați-vă călătoria în Moldova în timpul Festivalului Vinului și pregătiți-vă să vă lăsați răsfățați de vinurile și ospitalitatea moldovenească.

 Sursă info: Universum

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55