VIVA BLOG.

26 Sep 2023
ronog8

Partener de Conectivitate al evenimentului RONOG8

Miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 9.00, la Hotelul Radisson Blu din București va avea loc cea de-a opta ediție a conferinței RONOG,

RONOG 8 reunește an de an cei mai importanți reprezentanți ai operatorilor de Internet și telecomunicații din România.

Ce își propune anul acesta RONOG8

Evenimentul RONOG își propune să polarizeze comunitatea celor mai importanți reprezentanți ai operatorilor de Internet, dar și a celor mai buni specialiști din domeniul telecomunicațiilor, care împărtășesc același interes pentru tehnologie în sfera Internetului. Participanții sunt persoane importante din cadrul companiilor care oferă servicii de acces la Internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, găzduire servere și domenii de Internet, dar și al furnizorilor de echipamente și soluții de securitate etc. În cadrul acestei ediții vor fi dezbătute subiecte ce vor aborda perspective și provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicații din România, securitatea rețelelor și sistemelor informaționale, noi tehnologii în infrastructura LAN, detectarea anomaliilor în date de flux de capacitate extremă, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la platformele de schimb de trafic de Internet, implementarea tehnologiei 5G în România, medii de testare a rețelelor LAN, incidente majore BGP, tehnologii de radio-comunicații, provocări bitrate și rețele de mare viteză precum și cooperarea inter-comunitară între NOG-uri.

La ce să te aștepți de la RONOG8?

Participanții sunt persoane importante din cadrul companiilor care oferă servicii de acces la Internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, găzduire servere și domenii de Internet, dar și al furnizorilor de echipamente și soluții de securitate etc. În cadrul acestei ediții vor fi dezbătute subiecte ce vor aborda perspective și provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicații din România, securitatea rețelelor și sistemelor informaționale, noi tehnologii în infrastructura LAN, detectarea anomaliilor în date de flux de capacitate extremă, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la platformele de schimb de trafic de Internet, implementarea tehnologiei 5G în România, medii de testare a rețelelor LAN, incidente majore BGP, tehnologii de radio-comunicații, provocări bitrate și rețele de mare viteză precum și cooperarea inter-comunitară între NOG-uri.

RONOG (Romanian Network Operators Group) este o întrunire a operatorilor de rețele din România creat la inițiativa Asociației Interlan. Asociația InterLAN, organizatoarea și gazda evenimentului, este o organizație non-profit al cărei scop principal este reprezentarea intereselor furnizorilor de telecomunicații mici și medii și deține cel mai mare nod neutru de schimb de trafic de Internet din România, InterLAN Internet Exchange. Din 2008, Asociația InterLAN este membru cu drepturi depline în Euro-IX (Asociația Europeană a Internet Exchange-urilor), iar din 2015 este membru cu drepturi depline al organizației europene RIPE NCC.

Agenda RONOG8

Printre subiectele ce vor fi dezbătute în această ediție se numără: securitatea rețelelor și sistemelor informaționale, noi tehnologii în infrastructura LAN, detectarea anomaliilor în date de flux de capacitate extremă, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la platformele de schimb de trafic de internet, implementarea tehnologiei 5G în România, medii de testare a rețelelor LAN, incidente majore BGP, tehnologii de radio-comunicații, provocări bitrate și rețele de mare viteză precum și cooperarea inter-comunitară între NOG-uri. Consultați agenda integral – RONOG8

VIVA Telecom partener de conectivitate al evenimentului RONOG8

De ce VIVA Telecom?

VIVA Telecom este unul dintre cei mai de încredere furnizori de servicii de Internet din România. Cu o rețea extinsă și tehnologie de vârf, VIVA Telecom vă asigură o conexiune la Internet de înaltă calitate, esențială pentru a vă desfășura activitățile online la evenimente de acest calibru.

Echipa noastră de profesioniști va fi prezentă în cadrul evenimentului pentru a vă oferi suport tehnic și pentru a vă asigura că aveți acces nelimitat la Internetul de înaltă viteză.

Participanții la eveniment sunt reprezentanţi din cadrul companiilor care oferă: servicii de acces la Internet, transmisiuni de datE, servicii de voce, cablu TV, furnizori de conţinut, găzduire servere şi domenii de Internet, colocare şi centre de date, dar şi din rândul autorităţilor de reglementare, al furnizorilor de echipamente şi soluţii de securitate etc.

Așa că salvează data în calendar și pregătește-te pentru o zi plină de descoperiri tehnologice fascinante la RONOG8!

 Sursă info: ronog.ro

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55