VIVA BLOG.

25 Sep 2023
devtalks Cluj Napoca

Partener Conectivitate al evenimentului DevTalks Cluj-Napoca

DevTalks România este o conferința-cheie pentru dezvoltatorii software și profesioniștii IT din întreaga țară. Cu o tradiție de succes, evenimentul revine în Cluj-Napoca la Cluj Innovation Park, și promite să fie cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei și inovației din România.

Când începe DevTalks Cluj-Napoca

Ediția cu numarul 6 a DevTalks Cluj-Napoca își deschide porțile pe 27 septembrie și este gata să reunească peste 2000 de participanți pasionați de tehnologie. Aici, profesioniștii IT, dezvoltatorii software și experții din domeniul hardware se vor regăsi pentru a împărtăși cunoștințe, pentru a descoperi cele mai recente tendințe tehnologice și pentru a se conecta cu peste 30 de speakeri de prestigiu, atât din țară, cât și din străinătate.

Ce te asteaptă la DevTalks Cluj-Napoca 2023?

  1. Prezentări captivante: Vei avea ocazia să asculți și să înveți de la speakeri de top, care îți vor împărtăși cunoștințe valoroase și experiențe personale din industria tehnologică.
  2. Sesiuni de networking: DevTalks oferă o platformă excelentă pentru a cunoaște alți profesioniști din domeniu, pentru a dezvolta noi colaborări și pentru a vă extinde rețeaua de contacte.
  3. Workshop-uri interactive: Dacă dorești să îți dezvolți abilitățile tehnice sau să înveți despre cele mai noi instrumente și tehnologii, workshop-urile noastre te vor ajuta să faci exact asta.
  4. Oportunități de angajare: Companii de top din industria IT vor fi prezente pentru a recruta talente noi. Dacă ești în căutarea unui job sau vrei să îți schimbi cariera, acesta este locul potrivit pentru a face primele pași.

Agenda DevTalks Cluj-Napoca

Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul celor peste 30 de sesiuni se numără: Inteligența Artificială, Roboți, viitorul sustenabil în orașul tău, cum va salva spațiul lumea, cybercrimes, trenduri în Java, Web, Cloud, DevOps, etc. Consultați agenda integral – DevTalks 2023 Cluj-Napoca.

VIVA Telecom partener de conectivitate al evenimentului DevTalks Cluj-Napoca 2023

De ce VIVA Telecom?

VIVA Telecom este unul dintre cei mai de încredere furnizori de servicii de Internet din România. Cu o rețea extinsă și tehnologie de vârf, VIVA Telecom vă asigură o conexiune la Internet de înaltă calitate, esențială pentru a vă desfășura activitățile online la evenimente de acest calibru.

Echipa noastră de profesioniști va fi prezentă în cadrul evenimentului pentru a vă oferi suport tehnic și pentru a vă asigura că aveți acces nelimitat la Internetul de înaltă viteză.

Acest eveniment este o oportunitate unică de a te conecta cu comunitatea tehnologică, de a învăța de la cei mai buni și de a te inspira pentru a-ți duce cariera la următorul nivel. Așa că salvează data în calendar și pregătește-te pentru o zi plină de descoperiri tehnologice fascinante la DevTalks Cluj-Napoca 2023!

Ne vedem acolo!

 Sursă info: devtalks.ro

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55