VIVA BLOG.

12 Jul 2023
Guns n Roses in concert la bucuresti

Asigurăm conectivitatea pentru concertul rock al anului, Guns N’ Roses

Bucureștiul se pregătește să primească o experiență muzicală pură, o legendară îmbinare a sunetelor și a energiei brute. În cele mai adânci rânduri ale rockului, cei mai mari pionieri ai genului se îndreaptă spre capitala României, și aduc cu ei o explozie muzicală – Guns N’ Roses!

Concertul rock al anului va fi susținut de Guns N’ Roses pe 16 iulie, la București, în formula consacrată a trupei americane.

VIVA Telecom asigură solutia de conectivitate si WiFi la evenimentul rock al anului, Guns’n Roses la Bucuresti pe Național Arena

Folosim cele mai bune echipamente și cea mai modernă tehnologie pentru a asigura acoperirea WiFi la nivelul întregii arene naționale și a oferii utilizatorilor cea mai mare viteză de conectare la cei mai buni parametrii (premium SLA). Oferim o conectivitate robustă care va permite organizatorilor să poate comunica în timp real, să transmită imagini live și continut de înaltă calitate,  astfel încât niciun detaliu să nu fie pierdut iar experiența de eveniment a fiecărui spectator să fie peste nivelul așteptat.

Guns N’ Roses – legenda rock a tuturor timpurilor

Evenimentul, organizat de Emagic și va avea loc la Arena Națională aducându-i pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan.

Cei trei și-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oara în aceasta formula de la turneul Use Your Illusion Tour (1993).

Turneul a inclus 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei și a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie.

Etapa europeană a turneului a fost întreruptă în 2020 din pricina pandemiei și reluată în 2022, în 13 orașe, începând cu Lisabona (4 iulie 2022) și încheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).

Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor și festivalurilor din lume, pe toată durata verii și în toamnă.

Trupa de powerhouse rock a început turneul pe 5 iunie, la Tel Aviv, și va ajunge la București duminică, 16 iulie, pe scena Arenei Naționale, pentru concertul rock al anului.

Pe scena impresionantă a Național Arena, Guns N’ Roses va aduce magia rockului și va transforma stadionul într-un sanctuar al libertății și al rebeliunii, unde legendele se nasc și se întăresc. Fiecare notă va răsuna în aer, conectând sufletele celor prezenți și întrețesând amintiri de neuitat. De la sunetul impecabil, care umple fiecare colț al stadionului, până la luminile și efectele vizuale care îți răvășesc simțurile, fiecare detaliu este gândit pentru a crea o experiență holistică. Publicul se va simți ca parte a unui întreg, ca și cum ar face parte dintr-un imens cor al entuziasmului și al pasiunii.

Guns N’ Roses va transmite emoții și energie direct în sufletele fanilor, creând o conexiune specială și durabilă. Fiecare acord, fiecare notă va fi simțită în inimile celor prezenți, creând amintiri pe viață.

Dacă vrei să trăiești o experiență muzicală cu adevărat de neuitat, pregătește-te pentru Guns N’ Roses la National Arena din 16 iulie, la București. Aici vei găsi nu doar un concert, ci o conexiune profundă cu muzica și cu această legendă vie a rockului. Într-o seară magică, o seară în care îți vei crea amintiri care vor dăinui pentru totdeauna. Bilete Guns N’ Roses

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55