VIVA BLOG.

10 May 2023
CIO Council 2023

CIO Council 2023 Cybersecurity Forum

VIVA Telecom este connectivity partner la CIO Council Cybersecurity Forum din 11 mai 2023, eveniment reprezentativ pentru comunitatea de Directori IT care pune în discuție cele mai importante teme de pe agenda CIO, problematicile din sfera comunității de afaceri din România, noile trenduri din tehnologie și aplicarea acestora în afaceri precum și problematicile de securitate cibernetică.

Conferința Directorilor de IT din România, organizată de către Asociația CIO Council România și Revista CARIERE, va avea loc pe 11 mai 2023, între orele 8.45-15.30, la NORD Events Center by Globalworth din București. Evenimentul va reuni peste 150 de manageri IT, CIOs, CISOs, CTOs și alte categorii de IT professionals care activează în domeniul securității cibernetice (senior levels), oferindu-le acestora o excelentă ocazie de a dezbate provocările cu care se confruntă liderii securității cibernetice astăzi, precum și cele care se întrevăd pentru viitor și de a găsi soluții inovative împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice.

Care este tema de anul acesta

CIO Council Cybersecurity Forum din 11 mai 2023 are ca temă centrală securitatea cibernetică: „The spectrum of threats on its highest speed”.

Creșterea amenințărilor cibernetice este un fenomen cu evoluție constantă, amplificat de alte fenomene prezente în societate: răspândirea muncii remote, instabilitatea geopolitică, perspectivele recesiunii economice.

În acest context, CIO Council România invită comunitatea liderilor în IT la o dezbatere despre spectrul amenințărilor cibernetice, terorismul cibernetic și despre soluțiile concrete pe care departamentele IT le au la îndemână pentru a-și proteja propriile companii și pentru a implementa programe de reziliență și business continuity.

Audiența în sală va fi formată din membrii CIO Council România, CIOs ai companiilor românești și străine, lideri ai mediului de business IT, reprezentanți ai mediului public și guvernamental.

O participare mai extinsă va fi asigurată în mediul online, din rândul comunității de peste 2000 profesioniști IT formată în cei 10 ani de existență a evenimentului.

Care sunt pricipalele teme de dezbatere CIO Council 2023

În cadrul primei ediții de anul acesta, principalele teme de dezbatere sunt:

• Principalele tendințe în Securitatea cibernetică
• Soluții de tip „Managed Detection and Response (MDR)” Services. De unde pornim?
• Cum construim un Centru Operațional de Securitate Cibernetică?
• Cum ne pregătim să devenim compatibili NIS2.0?
• Cum construim o Strategie de Incident și Răspuns? Suntem cu adevărat pregătiți să răspundem unui atac cibernetic?
• Rolul Inteligenței Artificiale în asigurarea securității cibernetice
• Reglementări despre Confidențialitatea Datelor. Se rezolvă totul cu GDPR?
• Cum construim reziliență cibernetică în mediile industriale?
• Creșterea conștientizării pericolului cibernetic în rândul utilizatorilor finali dar și al executivilor. Ce strategii de training sunt cele mai benefice?
• Instabilitate globală și război cibernetic
• Este războiul din Ucraina un apel pentru stabilirea unei stregii europene de apărare cibernetică? Cum răspund autoritățile?
• Cum asigurăm securitatea cibernetică în infrastructurile de tip Cloud?

CIO Council 2023 va oferi, de asemenea, o varietate de oportunități de creare de rețele și colaborare. Participanții vor avea șansa de a intra în legătură cu alți CIO, precum și cu furnizori de tehnologie, consultanți și alți experți din industrie. Aceasta este o șansă de a construi relații, de a împărtăși cunoștințe și de a obține informații despre cele mai recente tendințe și cele mai bune practici în domeniu. CIO Council 2023 promite să fie un eveniment atât informativ, cât și inspirațional pentru CIO și alți lideri ai tehnologiei. Este o șansă de a învăța de la alții prefesioniști din domeniu, de a obține noi perspective și de a construi conexiuni care vă pot ajuta să vă propulsați organizația.

Dacă ești CIO sau activezi în domeniul tehnologiei, acesta este un eveniment pe care nu vei dori să-l ratezi! Vă puteți înregistra AICI – https://www.cioconference.ro/

 

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55