VIVA BLOG.

04 Jul 2023
Campionatul mondial de gimnastica ritmica

Campionatul mondial de gimnastică ritmică 2023

Suntem deosebit de încântați să vă anunțăm că asigurăm conectivitatea Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică pentru Juniori 2023. Competiția o premieră pentru România, va avea loc între 6-9 iulie 2023, la Cluj-Napoca, BT Arena.

Gimnastica ritmică este unul dintre cele mai impresionante și spectaculoase sporturi, combinând eleganța dansului cu tehnicile complexe de manipulare a obiectelor și agilitatea fizică. Peste câteva zile, toate privirile vor fi îndreptate către cel mai prestigios eveniment al disciplinei: Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică. În acest articol de blog, vom explora așteptările și emoțiile care înconjoară acest eveniment, ce se anunță a fi o adevărată sărbătoare a performanței și talentului.

O competiție de talie mondială

Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică reprezintă cel mai important eveniment din calendarul sportului, aducând laolaltă cele mai talentate gimnaste de pe întregul glob. O premieră pentru România această competiție fascinantă, menită să ofere o platformă pentru demonstrații uluitoare de grație, sincronizare și tehnică ireproșabilă.

Ce presupune asigurarea conectivității într-un spațiu cu o capacitate de 7.200 de locuri

Conectivitatea pentru BT Arena din Cluj-Napoca este un aspect crucial în era digitală. Aceasta implică utilizarea tehnologiilor și infrastructurilor adecvate pentru a oferi o experiență modernă, interactivă și conectată atât pentru organizatori, cât și pentru participanți. Iată câteva aspecte cheie ale conectivității:

Internet de mare viteză

Este esențial să existe o conexiune la internet de mare viteză și stabilitate în întreaga sală polivalentă. Acest lucru permite transmisia în direct a evenimentului, să ofere servicii de streaming, să faciliteze comunicarea digitală și să permită participanților să utilizeze dispozitivele lor pentru a accesa informații și a interacționa în timp real.

Wi-Fi gratuit și accesibil

Asigurarea unei rețele Wi-Fi gratuite și accesibile este o cerință importantă pentru a permite participanților să se conecteze și să utilizeze dispozitivele lor mobile. Aceasta permite accesul la aplicații, servicii online și informații relevante pe parcursul evenimentelor desfășurate în încăpere.

“Pentru gimnastica ritmică urmează un eveniment extrem de important, o ediţie a Campionatelor Mondiale, ceea ce nu e deloc puţin lucru. Iar această competiţie se va desfăşura în capitala sportului din România, adică la Cluj-Napoca. Pentru că, aşa cum ne-am obişnuit, toate marile competiţii se desfăşoară la Cluj pentru că la Bucureşti nu avem încă o sală polivalentă care să îndeplinească toate condiţiile. Este foarte important să găzduim o competiţie de asemenea anvergură, pentru că sunt pe de o parte emoţiile constructive atunci când concurezi în faţa alor tăi şi apoi este vorba despre prestigiul pe care îl are România atunci când primeşte organizarea”, a precizat preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Irina Deleanu, președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică, a menţionat că în cazul în care competiţia va decurge bine, îşi doreşte ca România să primească organizarea Campionatelor Mondiale de senioare din 2025

“E foarte important pentru noi să ne punem pe harta lumii în gimnastica ritmică organizând competiţii de acest nivel. Apoi, dacă vom ieşi bine cu această competiţie de junioare, plănuim să organizăm şi o ediţie a Campionatelor Mondiale de senioare în 2025. E cam repede, dar e cam singurul an rămas nealocat la Federaţia Internaţională, pentru 2026 şi 2027 vor fi în Germania şi Azerbaidjan”.

Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică nu este doar despre competiție și rezultate, ci și despre povestea fiecărei gimnaste și pasiunea lor pentru sport. Fiecare reprezentantă a unei țări aduce cu ea o poveste unică, iar efortul și sacrificiul depuse în spatele culiselor sunt demne de admirație. Această competiție reprezintă o sursă inepuizabilă de inspirație pentru toți cei care urmăresc evenimentul și se identifică cu frumusețea și grandoarea acestui sport.

Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică 2023 se anunță a fi o competiție incitantă și spectaculoasă, în care pasiunea, talentul și efortul extraordinar al gimnastelor vor fi aplaudate și admirate de întreaga lume. Emoția, eleganța și perfecțiunea mișcărilor vor crea un adevărat spectacol de neuitat, iar acest eveniment global va reprezenta o sursă de inspirație și mândrie pentru fiecare participant și spectator.

Haideți să rămânem conectați și să fim cu toții martorii excelenței în gimnastica ritmică!

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55