VIVA BLOG.

13 Jun 2022
VIVA Telecom Tech Week 2022

Bucharest TechWeek 2022 revine în format fizic din 14 iunie

VIVA Telecom este connectivity partner la cea de-a 6-a ediție Bucharest Tech Week. Eveniment ce aduce din nou în inima orașului cele mai noi gadget-uri și inovații din domeniul tech, dar și ultimele aplicații și soluții digitale ce contribuie la îmbunătățirea mediului de business, cât și a vieții personale. 

După 2 ani de pandemie, ani în care domeniile IT și tech au cunoscut o creștere spectaculoasă, cel mai amplu eveniment al tehnologiei revine în format fizic. Bucharest Tech Week reunește în 2022 peste 100 de speakeri și experți internaționali și locali în tehnologie, 1200 de profesioniști din diverse domenii și verticale de business, peste 70 de companii ce își vor prezenta produsele și serviciile celor peste 25.000 de pasionați de tehnologie.

„Ultimii doi ani au fost o piatră de încercare pentru noi toți, aducând schimbări de perspectivă atât în viața profesională cât și pe plan personal. Toate aceste schimbări au la bază trei dimensiuni importante: inovarea, digitalizarea și tehnologia, iar acestea, împreună, reprezintă o nouă schimbare de paradigmă. Ghidați de acest concept aducem din nou anul acesta, în inima capitalei, cel mai amplu festival dedicat tehnologiei, Bucharest Tech Week”, declară Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO. 

Radisson Blu Hotel  găzduiește șase Business Summits

Între 14 și 17 iunie Radisson Blu Hotel va găzdui șase Business Summits, conferințe orientate spre teme de actualitate, susținute de către lideri internaționali și locali, dedicate profesioniștilor: Innovation, Metaverse, Future Retail, HR Masters, Java și Software Architecture.

Printre speakerii internaționali ce vor împărtăși din experiența lor profesională, se numără: Gianmarco Brunetti, Head of Transformation and Product Offer la Jaguar Land Rover, speaker la Innovation Summit, pe 14 iunie, Marco Guastamacchia, Digital Advisor la Microsoft, speaker la Future Retail Summit, pe 15 iunie, Gabriele Metz, Global Head of Leadership Transformation la Ericsson, speaker la HR Masters Summit, pe 16 iunie, Zineb Bendhiba, Senior Software Engineer la Red Hat, speaker la Java Summit, pe 17 iunie și Wojtek Gawroński, Senior Developer Advocate (CEE) la Amazon Web Services (AWS), speaker la Software Architecture Summit, pe 17 iunie.

Metaverse – cel mai așteptat business summit de anul acesta

Business Summits aduce anul acesta în premieră pentru România summit-ul Metaverse. În cadrul acestuia experți internaționali de renume își vor prezenta teoriile și vor veni cu aplicații în business ale acestui nou concept atât de dezbătut la nivel mondial.

Printre speakerii ce vor fi prezenți la Metaverse Summit se numără:

  • Dimitar Kralev, VFX Producer la The Fabricant

Dimitar este un cunoscut producător de modă în Metaverse. Activitatea sa la The Fabricant include realizarea de aplicații cu AR, optimizarea activelor 3D și organizarea de prezentări de modă în Decentraland. La Metaverse Summit, Dimitar va susține o sesiune practică, cu exemple concrete despre cum pot brandurile să interacționeze cu clienții lor, folosindu-se de lumea virtuală.

  • Lorenzo Cappannari, CEO of AnotheReality and Author

Autor al cărții Possible Futures și profesor la Istituto Marangoni și SDA Bocconi, Lorenzo este un cunoscut speaker internațional, foarte des întâlnit la conferințele TEDx. După o carieră de succes în managementul multinaționalelor, Lorenzo a fondat în anul 2015 AnotheReality, o companie formată din lumi virtuale, axată pe proiectarea și dezvoltarea tehnologiilor metaverse.

La Metaverse Summit, Lorenzo va prezenta teoria sa despre cum lumea Metaverse va influența considerabil în următorii ani atât viața personală cât și viitorul afacerilor. 

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat direct online.

Tech Expo, singura expoziție de tehnologie din Europa Centrală și de Est, dedicată publicului larg, acum în Piața Constituției

Ultimele zile ale festivalului, 17-19 iunie, sunt dedicate Tech Expo, singura expoziție de tehnologie din Europa Centrală și de Est dedicată publicului larg. Aceasta are loc în Piața Constituției și oferă vizitatorilor accesul la cele mai noi gadget-uri și inovații din domeniul tech, dar și la ultimele aplicații și soluții digitale ce contribuie la îmbunătățirea mediului de business și a vieții personale. Accesul la Tech Expo este gratuit și se face cu înregistrare pe https://www.techexpo.ro/.

Pe lângă cele peste 70 de standuri cu gadget-uri, vehicule electrice, accesorii smart, produse și sisteme smart home și smart living, smartphone-uri, laptop-uri, tablete, gadget-uri, roboți sau drone, în premieră, va fi amenajată o scenă unde vor avea loc paneluri de discuții, prezentări, demonstrații, unboxing-uri și sesiuni de gaming.

Programul la scenă este împărțit pe zile, astfel:

  • vineri, Tech Stage (tehnologii IT și digitalizare);
  • sâmbătă, Gaming Stage (jocuri video);
  • duminică, The Future Stage (dispozitive, gadget-uri și aplicații de lifestyle și business).

Accesul la Tech Expo este gratuit și se face prin înregistrarea prealabilă pe site-ul evenimentului.

Minorii pot participa la eveniment doar însoțiți de un adult sau dacă prezintă procură din partea părinților.

Despre VIVA Telecom

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% romanesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, vrem să demonstrăm că performăm în cea mai dinamica industrie: IT&C

Cum facem asta?

Prin furnizarea de pachete integrate de soluții IT&C perfect adaptate industriei și afacerii dumneavoastră. Soluțiile VIVA Telecom, aflate la cel mai înal nivel de performanță, datorită providerilor cu care colaborăm, ne poziționează ca operator premium, la cele mai eficiente costuri.

VIVA Telecom se implică activ în dezvoltarea pieței locale de tehnologie, motiv pentru care susține cea de-a 6-a ediție Bucharest Tech Week în calitate de Connectivity Partner.

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55