VIVA BLOG.

26 Jul 2023
Depeche Mode in concert la bucuresti

VIVA Telecom, partener de conectivitate pentru concertul Depeche Mode

Concertul Depeche Mode se va desfășura pe 26 iulie, la Arena Națională și este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestei veri. Concertul este parte a turneului “Memento Mori”.

Într-o combinație inedită între muzica legendară a trupei Depeche Mode și inovația în telecomunicații, fanii muzicii electrice se pregătesc pentru un eveniment extraordinar în inima Bucureștiului – concertul pe Arena Națională, ce va avea loc astăzi 26 iulie.

Oportunitatea unei experiențe unice

Cu fiecare concert pe care îl susține, Depeche Mode oferă publicului o experiență muzicală de neuitat. În această seară specială, fanii români vor avea ocazia să se bucure de performanțele emblematice ale trupei. Astfel, publicul va putea împărtăși momentele magice cu prietenii și familia în timp real, sporind atmosfera deja vibrantă a concertului.

VIVA Telecom și promisiunea unei conectivități fiabile

VIVA Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicații cu o vastă experiență în asigurarea conectivității pentru evenimente majore. Echipa de profesioniști se mândrește cu tehnologia de ultimă generație și infrastructura solidă, oferind o acoperire extinsă și o calitate superioară a serviciilor.

Vom asigura o conectivitate robustă ce va permite organizatorilor să poată comunica în timp real, să transmită imagini live și continut de înaltă calitate,  astfel încât niciun detaliu să nu fie pierdut iar experiența de eveniment a fiecărui spectator să fie peste nivelul așteptat.

Iată tot ce trebuie să știi despre concertul Depeche Mode de pe 26 iulie de pe Arena Națională

Concertul Depeche Mode de la București va conține piese deja consacrate, dar și melodii noi de pe albumul „Memento Mori”. De la turneul mondial din al anului 2023 va lipsi Andrew Fletcher, cofondatorul trupei, care s-a stins din viață în luna mai a anului trecut, la vârsta de 61 de ani. 

Depeche Mode Depeche Mode au vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și au avut 54 de piese în UK Singles Chart. Depeche Mode este o formație britanică de muzică synthpop/electronic fondată în 1980 în orașul Basildon. Este una dintre cele mai longevive și de succes formații apărute în perioada New Wave și New Romantic, dar erau de fapt parte a scenei „futuriste” alături de Soft Cell Gary Numan și The Human League. Multe din videoclipurile lor au fost difuzate în heavy rotation pe MTV.

Accesul pe Arena Națională se va face începând cu ora 17:00

Accesul pe Arena Națională pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Bulevardul  Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete:

·  posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială vor avea acces în locație pe la intrarea din Strada Maior Coravu;

·  posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;

·  posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est și Peluza Sud vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocată sectorului în care este achiziționat biletul. Participanții la eveniment sunt rugați să consulte harta sectoarelor pentru detalii.

Posesorii de pachete PACHET VIP 1 HOT SEAT și PACHET VIP 2 EARLY ENTRY sunt rugați să consulte informările privind programul corespunzător pachetului deținut,  primite pe adresele de email folosite la achiziționarea pachetelor.

Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, menționată mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de așteptare va fi redus.

Organizatorii recomandă utilizarea porților de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziționate, semnalizate corespunzător pe hartă.

Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Părăsirea zonei de concert implică achiziționarea unui bilet nou. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

În perimetrul stadionului vor fi amplasate puncte de soluționare a eventualelor situații ce pot apărea cu biletele achiziționate,  semnalizate cu „Clearing Point” și vor fi amplasate la intrările în Arena Națională. Fiecare Clearing Point va pune la dispoziție operatori pentru platformele de ticketing oficiale care au comercializat bilete pentru eveniment. Organizatorii nu încurajează achiziționarea biletelor din alte surse cu excepția celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achiziționate din alte surse neoficiale nu este garantat.

HAELOS vor concerta în jurul orei 19:45, iar DEPECHE MODE vor urca pe scenă în jurul orei 20:45. Din pricina naturii evenimentelor live, programul poate suferi modificări – organizatorii recomandă participanților la eveniment să consulte siteul www.emagic.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/emagic.romania, precum și pagina de Facebook oficială a evenimentului, aici https://fb.me/e/2qk5GOIjR, pentru a fi la curent cu posibile modificări.

Concertul trupei Depeche Mode de pe Arena Națională din București promite o experiență de neegalat, mai mult decât un eveniment muzical, o experiență autentică, cu totul deosebită și memorabilă pentru toți fanii muzicii electrice din România.

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55