VIVA BLOG.

05 Jun 2024
Internet partner nZeb Expo

Partener de Conectivitate al evenimentului nZeb Expo

Viva Telecom – Partener de Internet și WiFi la Evenimentul nZEB Expo dedicat caselor pasive energetic

Suntem încântați să anunțăm participarea Viva Telecom la evenimentul nZEB Expo, dedicat caselor pasive energetic, în calitate de partener oficial pentru servicii de Internet și WiFi.

Această colaborare strategică subliniază angajamentul nostru de a susține inovațiile în domeniul construcțiilor durabile și de a facilita conectivitatea de înaltă calitate pentru toți participanții.

Despre nZEB Expo

nZEB Expo (Nearly Zero Energy Buildings Expo) este un eveniment de referință în industria construcțiilor sustenabile, reunind lideri din domeniul arhitecturii, ingineriei, construcțiilor și tehnologiei. Expoziția se concentrează pe prezentarea celor mai recente soluții și tehnologii pentru clădiri pasive energetic, promovând eficiența energetică și reducerea amprentei de carbon.

VIVA Telecom la nZEB Expo

În calitate de partener pentru servicii de Internet și WiFi, Viva Telecom va asigura o conectivitate fiabilă pe parcursul întregului eveniment. Vom oferi:

  • Internet de mare viteză: Asigurăm o conexiune stabilă și rapidă pentru toți participanții, facilitând schimbul de informații și accesul la resursele online.
  • Rețea WiFi de înaltă calitate: Punctele noastre de acces WiFi vor acoperi întreaga zonă a expoziției, oferind o experiență de navigare fără întreruperi pentru toți vizitatorii și expozanții.
  • Suport tehnic dedicat: Echipa noastră de specialiști va fi prezentă pentru a oferi asistență tehnică și pentru a rezolva rapid orice probleme de conectivitate.

Angajamentul VIVA Telecom pentru sustenabilitate

La Viva Telecom, suntem conștienți de importanța sustenabilității și a inovației în construirea unui viitor mai verde. Prezența noastră la nZEB Expo ne permite să sprijinim inițiativele ecologice și să contribuim activ la dezvoltarea tehnologiilor care reduc consumul energetic și impactul asupra mediului.

Beneficii pentru Participanți

Grație parteneriatului nostru, participanții la nZEB Expo vor beneficia de o serie de avantaje, inclusiv:

  • Acces ușor la informații: Conexiunea rapidă la internet va permite accesul la documentații, studii de caz și prezentări în timp real.
  • Networking eficient: Facilităm interacțiunile profesionale și schimbul de idei între experți și participanți printr-o rețea de comunicare fiabilă.
  • Experiență îmbunătățită: Asigurăm o experiență digitală de calitate, contribuind la succesul evenimentului și la satisfacția participanților.

Ne vedem la NZEB Expo, 14-16 Iunie, Pavilionul B2, Romexpo, București

 

 

Intrați în legătură cu noi!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55