VIVA BLOG.

23 Mar 2023
Angajatori de top 2023

Angajatori de TOP 2023


VIVA Telecom este connectivity partner la cea de-a 33-a ediție Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România, dedicat studentilor, absolventilor si profesioniștilor, își deschide din nou porțile și îi aşteaptă pe candidaţi, în perioada 31 martie şi 1 aprilie, la Sala Palatului, cu peste 7.000 de joburi, informează organizatorii printr-un comunicat.

Ce companii sunt prezente anul acesta la angajatori de TOP

Angajatori de TOP reunește de peste 33 de ediții cele mai renumite companii din domeniile business & tech și cei mai entuziaști potentiali angajați pentru acestea. 

Precum ne-am obișnuit în trecut, companii de TOP din industrie, își fac simțită prezența și anul acesta. Veți găsi companii precum Veeam Software, Coca-Cola HBC Romania, Banca Transilvania, Schneider Electric, BCR, Siemens Energy, EY Romania, Philip Morris Romania, HCL Technologies, ADP Romania, Vodafone Romania, Regina Maria, EPAM Romania si lista continua. 

Unde se va desfășura evenimentul angajatori de TOP 2023

Bineînțeles, o asemenea revenire, plină de entuziasm și surprize, este susținută și de o locație pe măsură! Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București,  acolo unde veți avea ocazia să stați față în față cu angajatorii voștri preferati și să vă puneți în valoare aptitudinile pe care aceștia le caută. Sună prea bine să fie adevarat? Înca nu am terminat!  

Salariile pentru joburile deschise de companii se încadrează între 750 de euro şi peste 2.000 de euro. Iar pe lângă oportunităţile de carieră, participanţii vor putea participa şi la workshopuri de carieră, precum şi la conferinţa I Love Tech.

Flexibilitatea programului și posibilitatea de a lucra remote sau hybrid – cel mai dorit beneficiu

Peste un sfert dintre companiile de la eveniment au semnalat că flexibilitatea şi posibilitatea de a lucra remote sau hybrid sunt cel mai dorit beneficiu la locul de muncă. Pe lista beneficiilor preferate ale candidaţilor se numără şi salariul atractiv şi oportunităţile de promovare în companie.

Flexibilitatea programului de lucru şi opţiunea de a lucra remote/hybrid rămân în topul cerinţelor candidaţilor şi anul acesta. Companiile de la eveniment care au răspuns la un sondaj realizat de Hipo.ro, au anunţat: 21,8% joburi full remote, 68% hybrid şi 36% de oportunităţi în format fizic. Printre ofertele de salarii disponibile ale companiilor se remarcă: 2.000 de euro pentru profesioniştii cu peste 5 ani experienţă, pentru joburile middle-level, între 1.000 şi 1.500 de euro, iar între 750 şi 1.000 de euro, pentru candidaţii entry-level”, a declarat Denisa Matei, project manager Angajatori de Top.

Angajatori de TOP 2023 – un eveniment cu notorietate pe piața muncii

Organizat din 2006, evenimentul Angajatori de Top Bucureşti, un proiect Hipo.ro, se bucură până în prezent de notorietate pe piaţa muncii, fiind cel mai mare eveniment de carieră din România. Evenimentul se adresează, atât profesioniştilor, cât şi tinerilor la început de carieră. Ediţia aceasta vor fi disponibile 7.000 de joburi din aria business (vânzări, finanţe şi contabilitate, marketing, audit), precum şi din tehnologie (IT, inginerie, automotive, mecanică).

Din totalul joburilor disponibile la Angajatori de Top, 3.800 vor fi joburi disponibile pentru profesionişti, 2.580 vor fi poziţii deschise pentru entry-level, iar peste 1.800 programe de internship/stagii de practică.

Pe scurt, cu ce te surprinde

  • Mii de internship-uri și joburi entry-level, mid-level și senior
  •  80 de companii de TOP din domeniile business (Finance, Banking, HR, Marketing, Sales, Management, Consultanta  și Servicii profesionale) & tech (Automotive, IT, Inginerie si Technology) cu care poți interactiona live; 
  • Workshopuri cu tematică business & tech care te vor ajuta să te dezvolți pe plan profesional, în cadrul cărora vor fi dezbătute subiecte de actualitate;
  • Speakeri din cadrul companiilor de TOP care doresc să-ți împărtășească secretele succesului în carieră; 
  • Artificial Intelligence Conference, unde vei avea ocazia să asculți în premieră ideile inovative pe care speakerii le propun pentru cele mai emergente subiecte din domeniu; 
  •  Zona expozitională cu numeroase standuri unde se vor desfasura activări si concursuri pe care nu trebuie să le ratați; 
  • Zona de networking unde poți face cunoștință cu persoane cu interese comune și poți dezbate diverse subiecte despre carieră, idei, îți poti extinde rețeaua socială și nu numai. Vă asteaptă experiente VR, photobooth pentru a înrăma experiența ADT și multe alte surprize; 
  • Cornerul de consiliere în cariera vă va ajuta să întelegeți cum trebuie să arate CV-ul tău, cum să treci cu succes de interviul de angajare și cum să iți pui în valoare calitățile la locul de muncă. Specialiștii HR abia asteaptă să îți ofere cele mai cool tips&tricks despre pasii pe care îi poti face pentru a avea cariera la care visezi. 

Ce trebuie să știți dacă vă doriți să participați la cel mai mare targ de carieră din Romania

Participarea la Angajatori de TOP este GRATUITĂ, iar înscrierea se realizează pe pagina evenimentului, în baza contului de utilizator hipo.ro (NB: Vă puteți crea contul importându-vă datele de pe pagina de Facebook sau LinkedIn, astfel reduci timpul alocat înscrierii);

Creeați un CV care să conțină detaliile importante din trecutul vostru educațional și profesional pentru a genera un CV Barcode care va fi biletul de intrare. Completați cât mai atent câmpurile de informații pentru a te asigura că vei atrage atenția angajatorilor tăi preferați; 

Despre VIVA Telecom

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Suntem o companie cu capital 100% romanesc, care prin echipa de profesioniști și prin serviciile de înaltă calitate, vrem să demonstrăm că performăm în cea mai dinamica industrie: IT&C

Cum facem asta?

Prin furnizarea de pachete integrate de soluții IT&C perfect adaptate industriei și afacerii dumneavoastră. Soluțiile VIVA Telecom, aflate la cel mai înal nivel de performanță, datorită providerilor cu care colaborăm, ne poziționează ca operator premium, la cele mai eficiente costuri.

VIVA Telecom se implică activ în dezvoltarea pieței locale de tehnologie, motiv pentru care susține cea de-a 6-a ediție Bucharest Tech Week în calitate de Connectivity Partner.


 

Hai să lucrăm împreună!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Prin activitatea noastră, credem în gândirea diferită a fiecărei zone de business. Prin implicare și colaborare, vă putem reda timpul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Cum reușim asta? Prin furnizarea de servicii și soluții integrate IT&C, adaptate perfect industriei și afacerii tale.

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55