VIVA BLOG.

11 Sep 2024
Digital Divas

Digital Divas Conference & Awards 2024

Digital Divas Conference & Awards revine pe 12 septembrie 2024 la Palatul Bragadiru

Ne bucurăm să vă anunțăm că unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea modei, frumuseții și influencerițelor din România, Digital Divas Conference & Awards, revine cu o nouă ediție pe 12 septembrie 2024, într-o locație deosebită: Palatul Bragadiru.

Acest eveniment prestigios aduce împreună cele mai influente figuri din mediul digital, experți în beauty, modă și lifestyle, pentru o zi plină de inspirație, networking și recunoaștere a celor mai de succes personalități din online. Digital Divas a devenit, de-a lungul anilor, platforma perfectă pentru discuții despre tendințele din mediul digital și pentru recunoașterea talentelor care inspiră comunități întregi.

Partener oficial de conectivitate: Viva Telecom


Suntem încântați să anunțăm că, pentru ediția din 2024, Viva Telecom va fi partenerul oficial de conectivitate al evenimentului. Prin tehnologia lor de ultimă generație, Viva Telecom va asigura o experiență fără cusur pentru toți participanții, oferindu-le acces rapid și stabil la internet pe tot parcursul evenimentului. Astfel, vom putea rămâne conectați și împărtăși momentele importante cu întreaga lume, în timp real.

De ce să participi la Digital Divas 2024?


Evenimentul îți oferă oportunitatea de a învăța de la experți de top, de a descoperi noi tendințe și de a cunoaște alte persoane care împărtășesc aceleași interese. În plus, gala Digital Divas Awards va recunoaște meritele celor mai influente voci din social media, într-o atmosferă de eleganță și rafinament, specifică Palatului Bragadiru.

Indiferent dacă ești creator de conținut, pasionat de beauty sau modă, sau pur și simplu îți dorești să fii la curent cu ce se întâmplă în mediul digital, Digital Divas 2024 este evenimentul de neratat din calendarul acestui an.


Află mai multe pe : digitaldivas.ro

Rezervă-ți locul!

VIVA Telecom – soluții integrate IT&C

Nu rata ocazia de a participa la un eveniment unic, unde pasiunea pentru frumos și creativitate întâlnește tehnologia de ultimă oră! Mai multe detalii despre înscriere și program vor fi disponibile pe site-ul oficial al evenimentului în curând.

 

admin

VIVA Telecom este operator premium de servicii și soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local și internaţional. Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață.

Str. Turnul Eiffel nr. 15, sector 2, București | office@vivatelecom.ro | Suport 24/7: +4021 539 55 55
Suport 24/7: +4021 539 55 55