VIVA Telecom este furnizorul tău alternativ de soluţii integrate IT&C ce oferă în principal soluţii naţionale şi internaţionale de transport de date (MPLS, SDH, IP), acces internet, telefonie fixă, soluţii de call center, outsourcing IT şi hosting.

Companie cu capital privat românesc şi internaţional, VIVA Telecom se poziţionează ca un operator premium ce asigură servicii de calitate la tarife competitive adresându-se în mod special mediului de business românesc dar şi celui internaţional.

 

Strategia de operare precum şi ofertele customizate ale companiei Viva Telecom fac să existe o soluţie pentru orice necesitate a sistemului informatic al unei companii, indiferent de zona de business în care operează.

Serviciile VIVA Telecom funcţionează pe o infrastructură disponibilă atât la nivel naţional cât şi internaţional datorită parteneriatelor încheiate cu furnizori naţionali şi internaţionali, dar şi prin intermediul propriei reţele de fibră optică. Astfel, reuşim să oferim soluţii optime oriunde în România, dar şi la nivel global.

Pe lângă creşterea naturală generată de propria echipă de vânzări, modelul de dezvoltare al VIVA Telecom se bazează şi pe strategia de achiziţii de integratori de soluţii IT, precum şi furnizori locali şi regionali de telecomunicaţii din domeniul B2B. Totodată, o altă ramură în dezvoltarea şi creşterea Viva Telecom este sistemul de francizare.

Viziunea VIVA Telecom este aceea de a deveni lider de calitate în furnizarea de soluţii integrate IT&C pe piaţa din România.

Misiunea noastră este să fim un partener pentru cât mai multe companii din România şi să fim recunoscuţi pentru calitatea premium a serviciilor oferite şi capacitatea de optimizare a costurilor cu soluţii IT&C adaptate la fiecare specific de business în parte.