Ne vedem și în acest an la CIO Council National Conference

VIVA Telecom este conectivity partner la cel mai mare eveniment care aduce la un loc angajați de top pe poziția de Chief Information Officer. Vom pune la dispoziția participanților soluția de Wi-Fi (powered by Ruckus) și ne vom asigura că internetul va fi unul dintre punctele forte ale conferinței. Vom implmenta deasemenea soluția de smart marketing și pe cea de management al invitaților la eveniment.

“Ne-am propus, și deja este o tradiție pentru VIVA Telecom, ca la fiecare eveniment la care suntem prezenți să nu fim doar simpli participanți. Avem atât de multe soluții în portofoliu încât ne face plăcere ca și ceilalți să le testeze” a spus Ovidiu Popa, directorul general VIVA Telecom.

Chief Information Officer (CIO) este o titulatură puţin răspândită în România şi utilizarea ei ţine de cultura organizaţională a companiilor, se arăta într-un studiu făcut Market Watch la sfârșitul anului 2009. Lucrurile nu s-au schimbat cu mult până astăzi având în vedere că în continuare şefii departamentelor de IT sunt denumiţi IT Director sau IT Manager, iar în sectorul public din România termenul de CIO nu există.

„Nu cred că sunt foarte mulţi coordonatori de departamente IT din România care poartă această titulatură pe cartea de vizită. Sunt IT Manageri care au în responsabilitate bugete de milioane de dolari şi acoperă arii geografice care depăşesc Central Europe şi CIO care răspund de bugete de sute de mii de dolari. Situaţia este similară şi cu alte poziţii executive din zona C-level şi am în vedere dualismul Directori General/CEO, Director Financiar/CFO etc”, a declarat Yugo Neumorni, preşedintele CIO Council la unul dintre evenimentele CIO Conference.

La CIO Council National Conference însă, își dă întâlnire cea mai mare comunitate CIO din România, din care fac parte cei mai influenți specialiști din industrie și lideri în afaceri care ar putea sprijini procesul de schimbare al oricărei organizații.

La CIO Council National Conference se vor aduce dovezi că:

  • Mobilitatea și tehnologia cloud continuă să fie principalele domenii ale schimbărilor tehnologice și principalele domenii de inovare în noile modele de afaceri
  • Internetul, datele și printarea 3D reprezintă noul val de tehnologie
  • Dispozitivele schimbă ireversibil industriile și modul în care se fac afacerile: imprimare, drone, metrou fără conductori, automobile care se conduc singure, dispositive portabile și App Mesh
  • Securitatea informației continuă să amenințe mediul de afaceri și să provoace inovarea
  • Putem genera noi modele de afaceri care rezultă din tehnologii perturbatoare
  • Se poate îmbunătăți performanța afacerii prin realitatea virtuală
  • Descrierea postului pentru noul CIO se schimbă în mod ireversibil

Ne bucurăm și suntem onorați să fim partenerii unui eveniment care aduce inovație, inedit și care este capabil să producă schimbare.

0
  Articole asemănătoare
  • No related posts found.