Pentru noi, un parteneriat de succes este acela care asigură avantaje şi oportunităţi maxime pentru toate părţile implicate. Vom căuta în permanenţă să ne îmbogăţim portofoliul prin stabilirea de parteneriate strategice pentru a putea crea cele mai avantajoase oportunităţi pentru dumneavoastră.

 

Parteneri infrastructură

Serviciile VIVA Telecom funcţionează pe o infrastructură disponibilă atât la nivel naţional cât şi internaţional datorită parteneriatelor încheiate cu furnizori naţionali şi internaţionali.

 

Parteneri echipamente

VIVA Telecom pune la dispoziţia celor interesaţi echipamente de ultimă generaţie adaptate tuturor nevoilor având încheiate parteneriate cu reprezentanţi de referinţă pe această piaţă. Printre aceştia pot fi amintiţi:

Trend Import Export, Genesys Distributie, Scop Computers, Asesoft Distributie, Romservice

 

Parteneri software

Succesul unei afaceri din orice domeniu depinde foarte mult şi de soluţiile şi aplicaţiile software implementate. VIVA Telecom este în permanenţă conectată la ultimele noutăţi în domeniu prin intermediul unor parteneriate strategice pe care le-a încheiat încă de la începutul activităţii pe această piaţă:

Asesoft, Axel Soft