VIVA Telecom – furnizorul oficial de WiFi al “Cybersecurity in Romania – Central European Conference, Public-Private dialogue platform – Third Edition”

Demonstratii live interactive, Videoclipuri si multe surprize placute in cadrul celei de-a 3-a ediții a  Conferinței Internaționale “Cybersecurity in Romania”, organizată de Asociația  Swiss Webacademy la Sibiu, în perioada 23-26 septembrie.

Cele mai noi soluții în domeniul securității informatice vor fi dezbatute de catre experti nationali si internationali de renume din domeniul securitatii. Dintre participanti mentionam:

MARCO OBISO – World Cybersecurity Coordinator, International Telecommunication Union (ITU), Geneva, Elvetia

MIKA LAUHDE – SSH Communication Security, Finlanda

GABRIEL MAZILU – Head of Department within Cyberint, SRI, Romania

Potrivit organizatorilor, cifrele privind siguranța rețelelor informatice în România sunt îngrijorătoare.

„Problema aici, în România, este foarte mare. România a devenit noul „El Dorado IT”. Este clasată în lume pe locul şase, ca număr de IT-ist pe cap de locuitor, este clasată pe locul şapte ca număr de hackeri şi numărul doi, în lume, după China şi înainte de Rusia şi SUA, pentru periculozitatea hackerilor. De asemenea, România are cea mai bună poliţie din Europa Centrală şi putem să spunem, din Europa, de luptă împotriva criminalităţii informatice”, a declarat Laurent Chrzanovski, reprezentantul Asociației Swiss Webacademy.

Pe toata durata conferintei “Cybersecurity in Romania”, participantii vor beneficia de o soluţie profesională de Acces Internet prin WiFi oferita de VIVA Telecom.

VIVA Telecom este un operator premium de servicii si soluţii integrate IT&C, care se adresează mediului de business local si internaţional. VIVA Telecom oferă în principal soluţii de Comunicaţii de Date naţionale şi internaţionale (MPLS, SDH, IP), Acces Internet Premium, Telefonie IP & Sisteme Unificate de Comunicaţii, Securitate Cibernetica, Outsourcing IT, Cloud & Servicii de Data Center. Toate solutiile prezentate sunt proiectate de către experti certificaţi în securitatea IT şi care au la bază echipamente de înalta calitate ale unor vendori renumiţi la nivel mondial.

0
  Articole asemănătoare
  • No related posts found.