fii-tu-mos-craciun

Miracolul vieţii şi credinţa în Dumnezeu ne motivează să creştem copii sănătoşi, educaţi şi împliniţi. Ne asumăm misiunea cu responsabilitate şi competenţă. Vino să trăieşti experienţa aceasta cu World Vision România!
Pentru copii. Pentru mai bine. Pentru viitor. Prin tine.

globes-leftProgramul îşi propune să implice direct oamenii în acţiunea de a dărui, oferindu-le ocazia de a aduce bucurie copiilor săraci din mediul rural, luând locul lui Moş Crăciun.

mosu-candle

Cum? Copiii vor scrie scrisori către Moş Crăciun cu dorinţele lor iar ele vor ajunge la angajaţi, care vor lua locul Moşului şi vor încerca să le împlinească. Ei vor face câte un pacheţel pentru fiecare copil şi dacă doresc vor fi invitaţi să le ofere prichindeilor direct din mâna lor.

Compania dvs are posibilitatea să se implice, fie contribuind financiar la cadourile de Craciun, fie achiziţionând diverse obiecte confecţionate de copii, pe care le pot oferi mai departe clienţilor lor drept cadou. Astfel şi ei vor afla de implicarea companiei în ajutarea copiilor!


Cadoul lui Moș Crăciun

 

Conţinut:

Pentru fiecare copil cadoul va fi diferit, în funcţie de dorinţa fiecăruia, însă se va încerca păstrarea aceleiaşi valori la toate pacheţelele. Dacă ceea ce îşi doreşte un copil este de o valoare prea mare, el va primi un alt cadou care să se incadreze în suma disponibilă şi o scrisoare de la Moş Crăciun prin care îi este explicat faptul că Moşul nu poate face cadouri prea scumpe pentru a putea ajunge la toti copiii însă dacă va fi cuminte, anul viitor Moşul va fi mai bogat

Valoare propusă: 50 ron/copil

Nevoia minimă este de 20 de cadouri (numarul minim de copii într-o clasă de grădiniţă / şcoală).

Activităţi:

Angajații, luând locul lui Moş Crăciun, vor primi scrisori de la copii cu dorinţele lor și vor pregăti câte un cadou fiecărui copil. După ambalarea cadourilor, anagajaţii sunt invitaţi alături de reprezentanţii World Vision pentru a-i cunoaște pe copii şi pentru a le înmâna darurile.


Contact: 021 539 VIVA (8482)

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu inimile deschise!

mosu-footer