VIVA TELECOM sustine programatorii – pentru ca cele mai bune proiecte au nevoie de cel mai bun Internet

 

400 de programatori vor raspunde provocarii DevHacks: sa codeze fara oprire timp de 24 de ore. Pasionatii de IT pot alege oricare dintre limajele de programare: HTML/CSS, JavaScript, Java, C/C++/C#, Phyton, Ruby, iOS, Android și altele.  Important este ca la final sa obtina o aplicatie functionala, utila intr-unul dintre domeniile: Sănătate & Fitness, Educație sau Smart City (oraș inteligent, tehnologizat). Hackathonul se va desfasura sambata si duminica, pe 21 si 22 noiembrie (inclusiv in noaptea dintre cele doua zile), la Biblioteca Nationala. Programatorii vor fi impartiti in echipe formate din 3 pana la 5 membri. Miza: echipa castigatoare va pleca acasa cu marele premiu de 2500 de euro. Juriul va fi format din reprezentanti ai unor companii precum: Accenture, IBM, Teamnet sau Brainspotting. Pe toata durata evenimentului, concurentii vor fi consiliati de mentori din companii de top la nivel mondial.

 

Ca sa duca la bun sfarsit proiectele de programare, pasionatii de calculatoare au nevoie de cel mai bun Internet. Asa ca VIVA TELECOM le sustine ambitiile: va oferi solutia de Internet si WiFi pe toata durata concursului. Mai mult, toti participantii la DevHacks vor primi gratuit, din partea VIVA TELECOM, 30 de zile de hosting 3GB. In plus, prin tragere la sorti, VIVA Telecom va oferi si trei premii speciale:

 • marele premiu : VPS 1 core, 2GB ram, 50GB HDD, 1 IP – gratuit 1 an
 • locul II: Hosting 15GB, IP dedicat – gratuit 6 luni
 • locul III: Hosting 10GB – gratuit 3 luni


 

Hackathonul este mai mult decat o sesiune interactiva plina de provocari. Este o adevarata vanatoare de talente: cei mai buni programatori au sansa sa fie ofertati de mari firme din industrie.

 

Companiile, mentorii și specialiștii prezenți la eveniment.

 • Andrei Craciun – Senior Software Engineer at Intel Corporation;
 • Paul Brie – Department Manager at Evozon;
 • Daniel Ilinca – Managing Director at Cornerstone Technologies International;
 • Ion Meitoiu – DevOps Engineer at Adobe;
 • Mike Elsmore – Developer Advocate, IBM Cloudant at IBM;
 • Radu Amarie – Head of Engineering at Findie
 • Răzvan Rughinis, profesor la Universitatea Politehnică București
 • Tudor Cobalas – CoFounder at SafeDrive
 • mentori din partea Mobile Academy
 • mentori din cadrul Let’s do it Romania.


 

Si pentru ca cele 24 de ore de codare continua sa fie cat mai productive, programatorii vor avea parte si de zone de relaxare cu gadget-uri distractive.

 

 

Despre VIVA TELECOM

VIVA TELECOM este operatorul  premium de servicii și soluţii integrate IT&C care se adresează mediului de business local si internaţional. Receptivi la nevoile fiecarui client,  VIVA TELECOM construieste oferte personalizate pentru fiecare model de afacere , indiferent de domeniul de activitate: Retail, HoReCa, Banci, Industrie, Medical, Educatie etc. Serviciile VIVA TELECOM  funcţionează pe o infrastructură disponibilă la nivel global, datorită parteneriatelor încheiate cu cei mai importanti furnizori naţionali şi internaţionali, dar şi prin intermediul propriei reţele de fibră optică.

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și employer branding. Are o experiență de 9 ani si adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP, Career Innovation Week, Consulting Days, Ghidul Angajatorilor, Târgul Virtual pentru Absolvenți.

0
  Articole asemănătoare
 • No related posts found.