VIVA Telecom – maraton de provocari, noi limite, noi rezultate de excelenta

Sute de programatori au raspuns provocarii DevHacks: sa construiasca in 24 de ore o aplicatie prin care sa faca lumea mai buna. Conditia obtinerii marelui premiu a fost ca programul sa fie functional intr-unul din domeniile: Sănătate & Fitness, Educație sau Smart City (oraș inteligent, tehnologizat).

Castigatoarea hackathonului a fost echipa RoboPit formata din Andrei Sandu, Ionut Moldovanu, Iulian Ciobanu, Radu Slavila si Alexandru Calin. Cei cinci pasionati de IT au construit un dispozitiv care depisteaza cu usurinta si emite alerte in caz de cutremur, incendiu, ba chiar si in cazul in care cladirea pe care este montat se inclina.

Maratonul de programare a avut si trei castigatori premiati de VIVA TELECOM:

  • Adrian Paun marele premiu : VPS 1 core, 2GB ram, 50GB HDD, 1 IP – gratuit 1 an
  • Adrian Costin Oprea – locul II: Hosting 15GB, IP dedicat – gratuit 6 luni
  • Claudiu Mihai Toma – locul III: Hosting 10GB – gratuit 3 luni

 

Pe parcursul celor 24 de ore de codare, echipa VIVA TELECOM a sustinut non-stop concurentii DevHacks prin soluția de Internet si WiFi. A trecut, alaturi de ei, printr-un maraton de provocari la care a raspuns cu brio. Rezultatele vorbesc de la sine:

Regula generala spune ca pe un singur echipament (acces point) se pot conecta maximum 30 de persoane simultan (avand in vedere ca fiecare persoana trebuie sa aiba o capacitate de 1 Mbps pentru browsing).

Ce se intampla insa, atunci cand limita maxima creste de peste 7 ori si se conecteaza mai mult de 200 de persoane simultan la un singur acces point? Cand vine vorba de VIVA TELECOM lucrurile arata la fel de bine. Iar testul din imagine confirma acest lucru:

1. este timpul de raspuns de 4 milisecunde intre dispozitivul care foloseste internetul si serverul catre care s-a facut testul.

2. si 3. arata viteza de download de 205,67 Mbps si viteza de upload de 96,27 de Mbps.

La punctul 4. se poate vedea compania responsabila de aceste rezultate, iar punctul 5. certifica faptul ca testul a fost facut pe reteaua de WiFi.

Pusi la un loc, toti acesti indicatori demonstreaza faptul ca solutia de WiFi de la VIVA TELECOM ofera densitate foarte mare si asigura, in acelasi timp, capacitate crescuta pentru fiecare utilizator in parte.

Explicatia:

  • lucram cu cele mai noi tehnologii (beamflex) furnizate de cele mai inovative firme in domeniul wireless.
  • specialistii nostri sunt cei mai buni cand vine vorba de construit si interconectat retele.

 

Oricine este invitat sa ne provoace sa testam noi limite. Va asteptam pe www.vivatelecom.ro

 

Despre VIVA TELECOM

VIVA TELECOM este operatorul  premium de servicii și soluţii integrate IT&C care se adresează mediului de business local si internaţional. Receptivi la nevoile fiecarui client,  VIVA TELECOM construieste oferte personalizate pentru fiecare model de afacere , indiferent de domeniul de activitate: Retail, HoReCa, Banci, Industrie, Medical, Educatie etc. Serviciile VIVA TELECOM  funcţionează pe o infrastructură disponibilă la nivel global, datorită parteneriatelor încheiate cu cei mai importanti furnizori naţionali şi internaţionali, dar şi prin intermediul propriei reţele de fibră optică.

0
  Articole asemănătoare
  • No related posts found.