Unul dintre cele mai importante evenimente adresate profesionistilor IT va beneficia de solutia de Wi-Fi de la VIVA Telecom Romania

Peste 700 de profesionisti din domeniul IT, specialisti Big Data, Internet of Things, Mobile & Web developeri si pasionati de tehnologie vor fi prezenti la cea de-a doua editie DevTalks Bucuresti. Editia din acest an va avea loc pe 11 iunie la Romexpo, pavilion C1 si va fi structurata in 4 sesiuni in cadrul carora vor fi dezbatute ultimele tendinte si solutii IT.

Punctele de interes in cadrul editiilor DevTalks din acest an sunt: 4 scene denumite in functie de temele abordate: The Future Web, Mobile & IoT, Could Computing si BI/Big Data;

Zona expozitionala: locul in care participantii DevTalks vor avea acces la o serie de inovatii tehnologice, dispozitive portabile, aplicatii si multe alte solutii software si hardware prezentate de partenerii evenimentului.

Zona de networking: este destinata interactiunii dintre participanti, in acest cadru toti speakerii si participantii pot impartasi din experienta lor, pot schimba idei, resurse sau informatii.

Zona de fun: o zona dedicata celor care vor sa experimenteze cele mai noi tehnologii. Zona de fun va fi sustinuta de eMAG care va expune device-uri si gadgeturi care încorporeaza tehnologii de ultima ora: roboti, simulatoare si multe altele.

Solutia de Wi-Fi de la VIVA Telecom ofera o calitate superioara a serviciului, asigurand accesul rapid si securizat la reteaua Internet. Pentru a face fata unor volume foarte mari de incarcare, VIVA Telecom foloseste un sistem Certificat Cisco Controller & LWAAP.

Solutia de Wi-Fi se adreseaza atat companiilor care au o singura locatie cat si celor care au multiple locatii, beneficiind de avantajul instalarii rapide si al managementului complet din cloud-ul VIVA Telecom.

Evenimentul DevTalks Bucuresti este realizat cu sprijinul partenerilor: VIVA Telecom, IBM, Endava, Luxoft Romania, Deutsche Bank Technology Centre, eMAG, 1&1 Internet Development, ING Bank, Teamnet International, Ymens, StarStorage, Ciklum si Brainspotting.

www.vivatelecom.ro

0
  Articole asemănătoare
  • No related posts found.