LEADERSHIP CONCERT – A NIGHT AT THE OPERA

COMUNICAT DE PRESA

VIVA Telecom Romania este partenerul si furnizorul oficial de Acces Internet prin Wi-Fi a celei de-a treia editii a Galei „Leadership Concert – A night at the opera”

Cea de-a treia editie a Galei „Leadership Concert – A night at the opera” va avea loc pe 25 mai la Ateneul Roman si va reuni pe scena anul acesta pe George Georgakoupoulos, CEO Bancpost si membru in Consiliul de Administratie al Camerei de Comert si Industrie Romano-Greaca, Mircea Tudor – castigator in 2009 si 2013 al Marelui Premiu al Salonului de Inventica de la Geneva, Severina Pascu – CEO UPC Romania, Balvinder Powar – Profesor de Leadership in cadrul IE Business School din Madrid si expert in industria aerospatiala comerciala si Richard Jolly – profesor de leadership si comportament organizational in cadrul London Business School, votat in 2003 si 2014 de studenti drept cel mai bun profesor al anului.

Interventiile acestora se vor imbina cu momente celebre din arta lirica pentru a ilustra legatura dintre leadership, inovatie in business si arta clasica, evidentiind astfel elementele cheie ce conduc la success atat in business cat si in arta. Camerata Regala sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore, soprana Irina Iordachescu si tenorul Cristian Mogosan vor aduce pe scena muzica celor mai cunoscuti compozitori clasici de la Verdi si Chopin, pana la Bach si Beethoven.

Pe toata durata evenimentului, participantii vor beneficia de o solutie profesionala de Acces Internet prin Wi-Fi, oferit  gratuit de VIVA Telecom  Romania.

VIVA Telecom este un operator premium de solutii integrate IT&C ce asigura servicii de calitate, adresandu-se in mod special mediului de business, companii locale si multinationale. VIVA Telecom ofera in principal solutii de Comunicatii de Date  nationale şi internationale (MPLS, SDH, IP), Acces Internet, Telefonie Fixa, Solutii de Call Center, Outsourcing IT, Hosting si IT&Security.

“Leadership Concert” va avea loc pe 25 mai 2015, la Ateneul Roman din Bucuresti, incepand cu ora 17:30. Evenimentul este structurat in doua parti a cate 90 de minute fiecare, dupa terminarea spectacolului toti cei prezenti putand participa la un cocktail.

0
  Articole asemănătoare
  • No related posts found.